Sport

Darren Cahill, mesaj special pentru Simona Halep. Ce îi transmite pentru revenirea pe teren

Darren Cahill i-a transmis un mesaj special Simonei Halep înainte de aflarea verdictului în cazul de dopaj. Ce spune fostul ei antrenor.
30.07.2023 | 16:18
Darren Cahill mesaj special pentru Simona Halep Ce ii transmite pentru revenirea pe teren
Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep timp de mai bine de 3 ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu și-a aflat sentința deși a trecut mai bine de o lună de la audierea la tribunalul de la Londra. Darren Cahill a ținut să o încurajeze pe sportivă.

Darren Cahill, alături de Simona Halep înainte de aflarea sentinței: „Iubește ceea ce faci”

Simona Halep încearcă să rămână puternică și să continue să se antreneze la capacitate maximă, deși nu a mai jucat un meci de tenis de mai bine de nouă luni.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră a postat un video pe pagina oficială de Instagram din timpul antrenamentului, cu descrierea: „Fă ceea ce iubești”. 

Darren Cahill a rămas în continuare apropiat de Simona Halep deși cei doi au încheiat colaborarea, iar antrenorul australian i-a lăsat un comentariu care a devenit viral și a primit sute de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Mesajul „Iubește ceea ce faci” a venit în completarea zicalei: „Fă ceea ce iubești și iubește ceea ce faci”. Astfel, Cahill și-a arătat încă o dată dacă mai era nevoie, suportul necondinționat pentru Simona.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep
Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep

Darren Cahill e convins că Simona Halep e nevinovată: „Credința și sprijinul meu sunt neclintite”

Darren Cahill nu ia în calcul niciun scenariu în care Simona Halep a vrut să trișeze: „Susțin fiecare cuvânt din declarația mea inițială încă din octombrie! Credința și sprijinul meu față de Simona sunt neclintite. Aștept cu nerăbdare să aibă șansa de a-și prezenta cazul comisiei independente cât mai curând posibil”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul i-a luat apărarea fostei sale eleve încă din luna octombrie când a fost suspendată: „Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani.

În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero. Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume.

ADVERTISEMENT

Simona spunea mereu: ‘Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau’”, dezvăluia australianul care acum îl pregătește pe italianul Jannik Sinner.

ADVERTISEMENT