Life

Data în care sunt născute cele mai norocoase persoane: “Au puterea de a construi din nimic”

Data la care sunt născute cele mai norocoase persoane. Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit care este soarta acestora.
05.11.2023 | 16:50
Data in care sunt nascute cele mai norocoase persoane Au puterea de a construi din nimic
Data în care s-au născut cele mai norocoase persoane. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit data în care sunt născute cele mai norocoase persoane. Au potențial și pot face multe lucruri. La ce trebuie să fie, totuși, atente?

Data în care sunt născute cele mai norocoase persoane, dezvăluită de numerologul Adam Stavarache

Numerologul a vorbit despre vibrația zilei de naștere a unei persoane, care are legătură cu norocul. Acesta a afirmat, despre ziua nașterii, că “este sufletul ales să se nască într-o zi”, lucru valabil și pentru copiii care se nasc prin cezariană.

ADVERTISEMENT

În cazul acestora din urmă, numerologul a spus că alegerea a fost făcută de sus și nu le-a aparținut. Anumite zile au o însemnătate aparte, iar cei care se nasc atunci pot să facă lucruri mărețe.

Numerologul a mai precizat, de asemenea, că ziua nașterii semnifică “înțelegerea profundă a cine sunt eu pe pământ, ce am de oferit eu mie și cu ce am de lucrat, din ce aluat mă trag”.

ADVERTISEMENT

Oamenii care se nasc în zilele de 1 și 11 au un mare potențial, însă trebuie să fie foarte atente. Persoanele născute pe 22 sunt “genii”, după cum a spus numerologul, și au abilitatea de a construi lucrurile de la zero.

“Persoanele născute în data de 1 au un potențial foarte mare, dar trebuie să lucreze foarte mult la caracterul lor. Ei stăpânesc toate energiile. 1 este ca un fel de Dumnezeu. 1 – Tatăl. Cei cu 11 au un potențial foarte mare, fiind doi de 1, ca doi frați. Pot trăi foarte multe conflicte. Trebuie să ofere foarte mult lumii.

ADVERTISEMENT

Persoanele născute în 22 sunt genii, dacă reușesc să treacă peste partea lor distructivă, adică să învețe să nu mai fie dependenți. Au puterea de a construi de la zero, din nimic”, a explicat numerologul în cadrul emisiunii Pastilă de Frumusețe, notează dcnews.ro.

Cei născuți în zilele de 10 au cel mai mare noroc

Cele mai norocoase persoane sunt cele care s-au născut în ziua de 10, după cum a spus Adam Stavarache. Chiar dacă sunt inteligenți, trebuie să învețe să fie mai detașați pentru a putea vedea mai clar anumite semne.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă se află în mocirla vieții, vine viața și ia de acolo și îi duce la un alt nivel, dac ei pot să nu mai stea dependenți de situația respectivă. Cred că cei pe 10 au cel mai mare noroc în viață. (…)

Dacă ei au mintea înțeleaptă să vadă semnele și să învețe din experiențe, îi poartă soarta așa, sunt cei mai tari la capitolul ăsta. (…) E foarte important să învețe detașarea. Dacă te detașezi, ai mintea clară și vezi semnele”, a mai spus numerologul.

ADVERTISEMENT