Sport

David Popovici, mesaje speciale primite de ziua lui. Gică Popescu: „Să își atingă obiectivul despre care vorbea atunci când m-am văzut cu el”

David Popovici îşi sărbătoreşte majoratul. Noul star al nataţiei mondiale a primit mesaje speciale de ziua lui şi va fi sărbătorit la Sala Polivalentă de clubul Dinamo.
15.09.2022 | 20:08
David Popovici mesaje speciale primite de ziua lui Gica Popescu Sa isi atinga obiectivul despre care vorbea atunci cand mam vazut cu el
David Popovici, la Campionatele Europene de Juniori de la Otopeni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
15-09-2022
17:11

Gică Popescu, mesaj pentru David Popovici:

Gigi Popescu nu l-a uitat nici el pe David Popovici, la împlinirea frumoasei vârste de 18 ani.

„Îi doresc să continue să facă cinste natație din țara noastră și să își atingă obiectivul despre care vorbea atunci când m-am văzut cu el. Că vrea să devină cel mai important înotător din istorie”, a spus fostul mare fotbalist la un eveniment.

15-09-2022
14:41

David Popovici, felicitat și de fanii lui Dinamo

DDB Italia a transmis cuvinte pline de emoție cu ocazia zilei de naștere a lui David Popovici: „LA MULȚI ANI, DAVID POPOVICI! Astăzi, ”Stăpânul Apelor” împlinește 18 ani. Nu mai e un copil. Tocmai de aceea, ne-am gândit că v-ar face plăcere să cunoașteți povestea copilăriei lui și a pasiunii pentru înot. În comentarii îi puteți lăsa urările voastre”.

În continuare, fanii din programul DDB au relatat povestea lui David Popovici și drumul pe care l-a parcurs pentru a deveni campion mondial.

Actrița Oana Pellea, cuvinte emoționante pentru David Popovici: „Ai devenit model și erou pentru o generație”

Fiica regretatului Amza Pellea a ținut de asemenea să îi facă o urare lui David Popovici: „La mulți ani, David Popovici! Mulțumesc pentru toate momentele de bucurie pe care mi le-ai dăruit!


Mulțumesc că ai devenit erou și model pentru o întreagă generație ! Să ai o viață plină de bucurii, sănatate, plăcere și victorii!”.

CS Dinamo, mândru de David Popovici: „Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani!”

CS Dinamo, clubul lui David Popovici, consideră că „Rechinul” poate fi nominalizat la titlul de cel mai bun sportiv al anului de pe glob: „La mulți ani, DAVID POPOVICI! Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani! David Popovici a avut un 2022 fantastic, cu 13 medalii cucerite la cele patru mari competiții la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.


Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo, iar astăzi îl vom sărbători la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri”.

Subcarpați, trupa preferată a lui David Popovici, mesaj special de ziua „Rechinului”

David Popovici este un mare fan al trupei Subcarpați și a participat la multe concerte ale formației de hip-hop cu influențe din folclorul românesc, pe care îl și promovează.

Subcarpați, urare de ziua lui David Popovici
Subcarpați, urare de ziua lui David Popovici

„La mulți ani, @chlorinedaddy!!!”, i-au transmis aceștia pe pagina lor oficială de Instagram.

15-09-2022
13:25

Nicolae Ciucă, urare inedită pentru David Popovici

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a complimentat pe pagina oficială de Facebook pe David Popovici, la împlinirea vârstei de 18 ani: „La mulți ani, David Popovici! 18 ani este poate cea mai frumoasă vârstă, momentul în care spui la revedere adolescenței și ești considerat bărbat cu toată puterea acestui cuvânt.


Îți doresc mult succes în activitatea sportivă dar și în viața personală, sănătate și aș vrea ca tot ceea ce ai reușit până acum să fie doar începutul. La mulți ani, David!”.

15-09-2022
12:20

Ce urare a primit David Popovici de la iubita Taisia

Evident, David Popovici nu putea fi uitat de ziua sa de către iubita Taisia Nițuleasa. Aceasta a postat la InstaStory o fotografie în ipostaze tandre alături de partenerul său, cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber.

„La mulți ani, nebunule”, a fost urarea pe care David Popovici a primit-o din partea iubitei Taisia.

Urarea Taisiei Nițuleasa pentru David Popovici
Urarea Taisiei Nițuleasa pentru David Popovici. FOTO: Instagram Taisia Nițuleasa
15-09-2022
10:51

David Popovici a postat mesajul lui Andi Moisescu pe Instagram!

Una dintre vedetele autohtone care l-au felicitat pe David Popovici de ziua lui este Andi Moisescu. Mesajul vedetei tv a fost preluat pe contul oficial de Instagram al sportivului: “De acum și major, nu doar multiplu campion! La mulți ani, neapărat!”

Mesajul lui Andi Moisescu pe Facebook
Mesajul lui Andi Moisescu pe Facebook

David Popovici împlineşte 18 ani. Înotătorul a avut o vară de vis în care a câştigat nu mai puţin de 13 medalii în cele patru competiţii internaţionale în care a concurat. În plus, a bătut şi recordul mondial la 100 de metri liber, spulberând timpul lui Cesar Cielo Filho.

David Popovici şi mesajele speciale primite de ziua lui: “S-a născut în România și a uimit o lume întreagă!”

De ziua lui, David Popovici a primit o mulţime de mesaje pe reţelele de socializare, iar un mesaj special a venit la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, for condus de Camelia Potec, fosta campioană olimpică:

ADVERTISEMENT

„La Mulți Ani”, David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului.

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere. Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, este mesajul Federaţiei.

“Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo”

Clubul CS Dinamo l-a transferat pe David Popovici în toamna anului trecut de la rivala CSA Steaua. “Alb-roşii” au postat un mesaj emoţionant pe pagina oficială de Facebook:

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, DAVID POPOVICI! Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani! David Popovici a avut un 2022 fantastic, cu 13 medalii cucerite la cele patru mari competiții la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea natației cu ”dubla de aur” realizată în probele de 100 și 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori și Mondialul de juniori. Toate performanțele au fost realizate într-un interval de două luni și jumătate.

ADVERTISEMENT

Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo, iar astăzi îl vom sărbători la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri. La mulți ani cu sănătate, David!”, se arată în mesajul celor de la Dinamo.

David Popovici, sărbătorit la Sala Polivalentă de club! Felicitat şi de specialiştii în nataţie din străinătate

Dinamo va evolua joi, de la ora 19:45, împotriva lui Magdeburg, în prima etapă din EHF Champions League. David Popovici va fi sărbătorit de “alb-roşii” în Sala Polivalentă din Capitală, unde dinamoviştii speră ca meciul să se dispute cu casa închisă.

David Popovici nu a fost uitat nici de specialiştii în înot din străinătate, care au postat mesaje pe diferite reţele de socializare cu ocazia aniversării campionului român.

David Popovici este în vacanţă după o vară aglomerată şi în curând va reveni la antrenamente pentru a pregăti ultima competiţie la care va participa în acest an, Campionatele Mondiale în bazin scurt, care se vor desfăşura la Melbourne, în luna decembrie.

  • 18 ani a împlinit David Popovici
  • 46.86 este recordul mondial la 100 de metri liber, deţinut de David Popovici 
ADVERTISEMENT