Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a ales cel mai bun cuplu de fundași centrali de la FCSB. Nu e Dawa – Ngezana!

Gigi Becali a desemnat cei mai tari stoperi din istoria FCSB-ului. Alegerea extrem de surprinzătoare a patronului.
15.02.2024 | 14:50
Gigi Becali a ales cel mai bun cuplu de fundasi centrali de la FCSB Nu e Dawa  Ngezana
Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana sunt evaluați la 1,9 milioane de euro de Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a analizat pe larg FCSB după victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe. I-a lăudat pe Dawa și Ngezena însă are alți favoriți pe postul de fundași centrali. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, încântat de fundașii centrali ai FCSB, Dawa și Ngezena: „Pe viață și pe moarte”

Gigi Becali și-au lăudat jucătorii africani din centrul defensivei după 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Am avut o fază acolo în prima repriză… Mamă, cum se aruncau. Pe viață și pe moarte.

ADVERTISEMENT

Joacă simplu acuma, nu mai stă cutare, tralala. Dacă vine dă-o în aut. Dă-ncolo de minge. N-ai văzut? A dat-o în aut”, a declarat patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

Patronul FCSB a surprins în continuare: „Cel mai bun cuplu de fundași centrali a fost după părerea mea Szukala cu Varela. Așa cred eu. Fără să se supere Goian și Ghionea. E posibili ăștia acuma să-i depășească în forță și viteză”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ridică ștacheta pentru Dawa și Ngezana: „Dacă mai joacă vreun an împreună îi vor depăși”

Gigi Becali e convins că Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana pot intra în istoria clubului: „Dacă mai joacă vreun an împreună vor depăși orice cuplu de fundași centrali pe care l-am avut noi vreodată. Au forță și viteză excesivă. Viteză și forță extraordinară. 

N-ai văzut ce putere are Dawa? Dacă bagă puțin umărul, gata. Numai dacă te atingi de el cazi. Ca Haaland. Te duci în el și cazi tu. Așa și Dawa.

ADVERTISEMENT

Din ce am văzut ăla e ceva… Sunt unii oameni care sunt excepții. Cum e Messi, cum e Haaland. N-ai ce să… E putere prea mare. Au magnet de respingere în ei”.   

Vlad Chiricheș, șanse mici să mai joace la FCSB: „Nu mai ai cum să-i scoți, sunt pantere”

Vlad Chiricheș e determinat să revină în 11-le FCSB-ului așa cum a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, însă Gigi Becali nu prea îi dă șanse: „Se antrenează și nu știu mai multe, știu că și-a făcut operație și că vrea să revină. Nu mai am o problemă acum dacă îmi place de ei amândoi. Dacă revine nu poate să joace, în fața panterelor nu ai cum să intri”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB i-a propus lui Chiricheș să fie antrenor-jucător: „Şi i-am zis că va rămâne aici. El a spus că vrea să joace. O să fii jucător şi antrenor secund (n.r. din vară). Frumos caracter. El e băiat strângăreţ, a făcut bani mulţi. 

Gigi Becali a dat verdictul. Care e cel mai tare cuplu de stoperi pe care l-a avut FCSB

ADVERTISEMENT