Life

De-a dreptul șocant! Ce a putut să primească în colet o femeie care a comandat o simplă rochie

O tânără a avut parte de șocul vieții ei. Imediat după ce a deschis coletul și a descoperit ce se afla în el, a sunat la poliție.
27.03.2024 | 18:25
Dea dreptul socant Ce a putut sa primeasca in colet o femeie care a comandat o simpla rochie
Femeia a avut un șoc când a deschis coletul sosit de pe un site din China. Sursa foto: Freepik, TikTok
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, a devenit o modă ca persoanele care au parte de întâmplări bizare să povestească totul pe internet. Este și cazul unei femei care a comandat o rochie, dar a avut parte de șocul vieții ei când a deschis coletul. Iată ce a putut să găsească în pachetul cu pricina.

Tânăra a fost șocată atunci când a deschis coletul mult așteptat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că din ce în ce mai multă lume preferă să facă cumpărături online. La început, multe persoane au fost sceptice, mai ales că au existat cazuri în care produsul comandat nu coincidea cu cel de pe site.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, site-urile chinezești au devenit populare în întreaga lume, iar motivele sunt simple. Produsele sunt ieftine, arată bine și își justifică prețul, mai ales dacă nu sunt cumpărate pentru a fi folosite ani la rând.

În capcana produselor ieftine a picat și o femeie din America. Aceasta a comandat o rochie de pe un site celebru din China, iar coletul a ajuns destul de repede. Atunci când l-a deschis, femeia a rămas fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Americanca se aștepta ca în colet să fie rochia comandată. Ei bine, produsul pe care l-a plătit a mai venit la pachet cu încă alte două produse. Nu ar fi fost neapărat o problemă dacă acestea nu ar fi fost unele dubioase.

Atunci când a deschis coletul, Anna Elliot a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Dorind să probeze imediat rochia, aceasta a scos-o din cutie, iar în acel moment a observat că rochia nu era singurul produs din colet.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit Anna Elliot în pachetul expediat de un site din China

Alături de rochia mult dorită, tânăra din America a mai primit o fiolă cu sânge și o conservă cu fasole roșie. Anna nu a știut cum să reacționeze, mai ales că a fost pentru prima dată când a pățit așa ceva.

După ce s-a mai liniștit, Anna Elliot nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să facă reclamație. Aceasta a relatat toate cele întâmplate atât site-ului de unde a comandat rochia, cât și firmei de curierat care i-a livrat pachetul.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, tânăra din America a decis să le povestească și internauților pățania ei. Aceasta a postat un videoclip pe TikTok prin care le-a transmis tuturor să fie foarte atenți atunci când deschid coletele. Cu atât mai mult dacă acestea conțin produse care nu au fost comandate.

”Am primit un pachet de haine care conținea și o fiolă cu sânge uman, de la un laborator. Nu avea niciun nume pe ea, niciun cabinet medical trecut, nicio dată. Am sunat la laboratorul de analize. Doamna de acolo mi-a zis că încercau să o găsească pentru că fiola a fost rătăcită.”, a spus Anna Elliot pe TikTok.

Videoclipul cu pricina a adunat 11 milioane de vizualizări, dar internauții nu au fost prea convinși de povestea Annei. Mulți au declarat că și ei comandă frecvent de pe astfel de site-uri și că nu au pățit niciodată așa ceva. Între timp, firma de curierat, dar și site-ul chinezesc au demarat investigații interne.

ADVERTISEMENT
Tags: