Life

De ce a făcut chef Florin Dumitrescu o criză de nervi la Chefi la cuțite. Ce l-a supărat așa tare

De ce a făcut chef Florin Dumitrescu o criză de nervi la Chefi la cuțite. Ce a pățit cheful pentru a se supăra atât de tare.
06.06.2023 | 23:02
De ce a facut chef Florin Dumitrescu o criza de nervi la Chefi la cutite Ce la suparat asa tare
De ce a făcut chef Florin Dumitrescu o criză de nervi. Foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a făcut o adevărată criză de nervi la Chefi la cuțite. De ce s-a supărat așa tare celebrul bucătar.

De ce a făcut chef Florin Dumitrescu o criză de nervi. Ce i s-a întâmplat la emisiune

Florin Dumitrescu a fost enervat la culme de unul dintre concurenții săi. Stelian Constantin Nistor este cel care l-a supărat pe cheful bucătar.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu a fost enervat pentru că concurentul său nu i-a ascultat indicațiile. Criza de nervi a acestuia a pornit de la un banal piure de cartofi.

Acesta i-a transmis concurentului că nu mai este nevoie să curețe cartofi pentru piure, dar acesta nu a ascultat. Atât a fost nevoie pentru ca Florin Dumitrescu să-și iasă din fire.

ADVERTISEMENT

Cheful a început să țipe la concurent și s-a plâns că acesta nu știe să asculte ce i se spune. „Bă, ți-am zis că nu! Ți-am zis nu, că ne ajung, că îmi trebuie patru puncte pe farfurie. (…)

Stelică nu știe să asculte, Stelică este încăpățânat. Nu am nevoie de foarte mult piure de cartofi, că nu gătesc pentru o armată de oameni, gătesc pentru 11 persoane”, a spus bucătarul la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce a spus concurentul care i-a provocat furia lui chef Florin Dumitrescu

Concurentul care i-a provocat o criză de nervi lui Florin Dumitrescu și-a spus punctul de vedere. Stelian Constantin Nistor a mărturisit că se pierde cu firea de multe ori.

De această  dată, concurentul a mărturisit că nu a putut procesa informația pe care i-a transmis-o cheful. Așa că el a continuat să facă sistematic ce făcuse și până atunci, adică să curețe cartofi pentru un piure de cartofi.

ADVERTISEMENT

„Am auzit când mi-a zis chef Dumitrescu să nu mai curăț că ajung, dar eu nu am procesat informația și eu curățam.

Nu îmi intra în cap că nu mai e nevoie de piure (…) Când chef Dumitrescu țipă, în primul rând, mă pierd și mai tare”, a spus concurentul, în apărarea lui.

ADVERTISEMENT