Life

De ce a fost dat jos din avion un bărbat. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale pasagerilor

De ce a fost dat jos din avion un bărbat. Pasagerii au fost șocați de ceea ce au văzut. Totul a pornit de la o situație banală.
04.09.2023 | 12:51
De ce a fost dat jos din avion un barbat Totul sa petrecut sub privirile ingrozite ale pasagerilor
Un bărbat a fost dat jos din avion. Sursa foto: Freepik/brgfx
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost dat jos din avion după ce a început un scandal cu membrii echipajului. Unul dintre pasagerii aflați la bord a filmat totul. De la ce a început cearta?

Motivul pentru care un bărbat a fost dat jos din avion. Pasagerii au privit scena șocați

Întâmplarea a avut loc la bordul unui avion al companiei American Airlines. Pasagerii au fost șocați după ce un conflict de proporții a început între un bărbat și unul dintre membrii echipajului de zbor.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la situație banală. Mai exact, bărbatul respectiv nu avea unde să-și pună bagajul de mână. Enervat de situație, acesta s-a adresat echipajului de zbor pentru a găsi o soluție.

“Tipul ăsta și-a pus bagajele aici sus și acum nu mai avem loc. Acum nu mai avem spațiu”, a spus bărbatul din avion, revoltat că este nevoit să stea cu bagajul în mână.

ADVERTISEMENT

Unul dintre însoțitorii de zbor l-a rugat pe pasager să-și schimbe tonul vorbirii. De asemenea, acesta i-a spus să renunțe la ideea că nu are loc să pună bagajul, chiar deasupra capului său. Cearta a fost filmată de un alt pasager aflat la bord.

“Vă rog să vă opriți, am să vă mai întreb o dată. Trebuie să vă opriți cu toată situația asta cu bagajele”, a spus însoțitorul de zbor, potrivit LadBible.

ADVERTISEMENT

Pasagerul a amenințat că va chema Poliția

Pasagerul nu a renunțat și a continuat să se certe cu membrul echipajului de zbor. Acesta a amenințat că va chema Poliția pentru a rezolva situația cu bagajul.

“Nu îndrepta degetul spre mine, nu îndrepta degetul spre mine. Dacă mai îndrepți degetul spre mine încă o dată, voi chema poliția”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Văzând că bărbatul nu încetează, însoțitorul de zbor a decis să-l dea afară. “Ai de gând să chemi poliția pentru mine? BINE”, a spus el, după care l-a invitat pe călător să plece.

Bărbatul respectiv și-a luat bagajele și a plecat, înainte ca avionul să decoleze. Unii pasageri care au asistat la această scenă susțin că bărbatul a făcut afirmații rasiste.

Mai mult, acesta chiar ar fi folosit mai multe compartimente pentru a-și depozita bagajele, dar mai avea nevoie de încă unul. S-a enervat deoarece nu i-a fost dat alt loc deasupra capului său, așa că a avut o reacție acidă. Identitatea pasagerului nu a fost făcută publică.

ADVERTISEMENT
Tags: