Life

De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă de la petrecerea fabuloasă a blondei: ”Adulții se distrează într-un fel, copiii altfel”

Vica Blochina a pus la cale o petrecere fabuloasă cu ocazia zilei sale de naștere, fosta balerină împlinind 47 de ani, de la care însă a lipsit fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan.
11.08.2022 | 15:40
De ce a lipsit fiul Vicai Blochina si al lui Victor Piturca de la petrecerea fabuloasa a blondei Adultii se distreaza intrun fel copiii altfel
Vica Blochina ne-a dezvăluit de ce Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă, a lipsit de la petrecerea făcută cu ocazia zilei sale de naștere / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edan, fiul de 14 ani al Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, a lipsit de la petrecerea care aniversa cei 47 de ani ai blondinei dintr-un motiv cât se poate de întemeiat. Ca o mamă responsabilă, Vica a luat decizia că o petrecere precum cea organizată de ea nu este locul potrivit pentru un adolescent.

Vica Blochina a împlinit 47 ani. De ce a lipsit fiul ei de la petrecerea aniversară

Vica Blochina a pus la cale o petrecere de lux cu ocazia zilei sale de naștere. Organizată într-o zi de luni, 8 august, vedeta care a împlinit 47 de ani a avut alături de ea mai toți prietenii. Cu toate acestea, la eveniment a lipsit Edan, fiul ei și al lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Vica Blochina pentru a afla cum de cea mai importantă persoană din viața ei a lipsit de la eveniment. Și, ne-a dezvăluit Vica, fiul ei și al lui Victor Pițurcă nu ar fi avut cum să fie la o petrecere de genul, responsabilitatea pe care o poartă ca mamă a adolescentului de 14 ani interzicându-i, practic, să îl cheme acolo.

”Normal că Edan nu a venit la petrecere. Nu era locul unui copil acolo. Adică, sincer, adulții se distrează într-un fel, copiii altfel. Dacă ar fi fost la petrecere, poate unii dintre cei de acolo s-ar fi inhibat. Și, sincer, nu aș fi putut să mă ocup de el așa cum mi-ar fi plăcut mine.

ADVERTISEMENT

Iar eu sunt foarte atentă la asemenea momente, vreau ca toată lumea să se simtă bine. El nu s-ar fi simțit bine, poate unii dintre prieteni ar fi fost în aceeași situație”, ne-a spus, în exclusivitate, Vica Blochina.

Vica Blochina, cadou de suflet de la fiul ei, Edan

Chiar dacă nu a fost prezent la petrecere, Edan, de ziua mamei sale, Vica Blochina, a avut grijă să o surprindă. Iar cadoul pe care i l-a făcut vedetei a fost unul care a impresionat-o pe concurenta de la Spash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

”El a fost, ca în fiecare an, primul care mi-a zis La mulți ani. Cadourile de la el sunt extraordinare, mi-a scris o scrisoare pe care o țin doar pentru mine, e între mamă și fiu”, ne-a mai spus, Vica Blochina.

Vica Blochina, fericită că petrecerea a fost un succes total

Vica Blochina a dezvăluit, pentru FANATIK, că marea ei bucurie a fost faptul că petrecerea pe care a ținut-o cu ocazia zilei sale de naștere a fost un prilej perfect pentru ca ea, alături de prietenii ei, să se simtă perfect.

ADVERTISEMENT

”Cadourile nu sunt importante pentru mine, am primit multe lucruri frumoase, dar cea mai mare bucurie a mea a fost că au venit toți acei oameni, mi-au dovedit că sunt prieteni. Au lipsit vreo doi, dar ei nu mai sunt prietenii mei.

Știu că au făcut mulți dintre ei un efort considerabil să vină la petrecere, a căzut într-o zi de luni, mulți lucrează, au treburi importante, dar tot s-au sacrificat pentru a-mi fi alături. Iar pentru mine asta contează mai mult decât toate cadourile, bucuria de a-i avea aproape pe cei apropiați fiind foarte mare. Și faptul că petrecerea a fost una foarte reușită, pe lux, opulență, că lumea s-a distrat, că eu m-am simțit extraordinar mi-a adus multă bucurie în suflet”, ne-a mai spus Vica Blochina.

Petrecerea Vicăi Blochina a avut un dress-code strict, toți invitații fiind îmbrăcați în alb. Evenimentul, care a avut loc la un restaurant de lux cu piscină, s-a desfășurat pe muzică live, iar invitații au dansat și s-au distrat toată noaptea alături de blonda care i-a sucit mințile lui Victor Pițurcă, în trecut.

Vica Blochina, accidentată la Splash! Vedete la apă

Vica Blochina face parte dintre celebritățile care concurează la Splash! Vedete la apă, emisiunea care începe la Antena 1 din 11 august. Așa cum a dezvăluit chiar ea, participarea la show-ul verii de la Antena 1 a fost una surprinzător de grea pentru Vica.

Fosta balerină, care a sărit de la mare înălțime în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, s-a ales cu vânătăi în zona pieptului. ”Deci cam așa arată pieptul meu după competiția olimpică de la Splash. Un proiect extrem de complex.

La început am crezut că Splash este doar despre glam, distracție și că o să fie floare la ureche! Dumnezeule, a fost o competiție în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Vica Blochina pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT