Life

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere. S-a sărutat cu o femeie în văzul tuturor

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere la începutul acestei săptămâni. La petrecere, frumoasa blondină s-a sărutat cu o femeie. Câți ani a împlinit?
09.08.2022 | 18:01
Ce vârstă a împlinit Vica Blochina. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a avut parte de un început de săptămână spectaculos. Frumoasa blondină și-a sărbătorit ziua de naștere și a organizat o petrecere memorabilă, la care a invitat o mulțime de vedete.

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere. La petrecere s-a sărutat cu o fostă participantă de la ”Bravo, ai stil!”

Vica Blochina s-a distrat de minune la eveniment, ca drept dovadă fiind faptul că s-a sărutat cu o fostă concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, Irisha. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a împlinit 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Printre alte vedete pe care Vica Blochina le-a mai avut invitate au fost și cântăreața Maria  Constantin sau prezentatoarea meteo de la Kanal D, Anca Ciota. De altfel, nu a lipsit de la petrecere nici Bănel Nicoliță.

Fosta balerină a impus și un dress-code. Așa cum se poate vedea în imaginile postate pe Instastory-urile sale, ea a solicitat tuturor celor care au venit să o sărbătorească să se îmbrace în alb.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina a fost în largul său la ziua de naștere. Tot din postărilei ei reiese că a dansat toată noaptea de luni, s-a bucurat de un tort mare, flori, șampanie scumpă și artificii.

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Pițurcă

Vica Blochina este cunoscută publicului pentru relația secretă cu fostul antrenor Victor Pițurcă. La un moment dat, în emisiunea ”La Măruță”, ea nu s-a sfiit să spună că vreme de 16 ani s-a iubit cu omul din lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

De curând, într-o altă emisiune, Vica Blochina a subliniat că Victor Pițurcă a fost singurul bărbat pe care l-a putut iubi.

”M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

El din start mi-a spus: ‘Eu pe soţia mea nu o voi lăsa în viaţa mea’. Nici măcar l-am văzut cu soţia lui, el tot timpul era singur”,  a detaliat Vica Blochina în emisiunea online ”În Oglindă”.

În povestea de dragoste cu Victor Pițurcă, Vica Blochina a devenit și mamă. L-a adus pe lume pe Edan, care în prezent are 15 ani.

ADVERTISEMENT