Life

De ce a lipsit Vescan de pe scenă timp de aproape trei ani. A avut probleme de sănătate

De ce a lipsit Vescan de pe scenă timp de aproape trei ani. Cu ce probleme s-a confruntat artistul în acest timp și ce dificultăți a întâmpinat.
08.11.2022 | 09:18
De ce a lipsit Vescan de pe scena timp de aproape trei ani A avut probleme de sanatate
De ce a lipsit Vescan de pe scenă timp de aproape trei ani. A avut probleme de sănătate. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Vescan a vorbit despre motivul pentru care a fost plecat din fața luminii reflectoarelor vreme de aproape trei ani.

De ce a lipsit Vescan de pe scenă timp de aproape trei ani

Artistul a povestit că a avut unele probleme de sănătate care l-au ținut departe de scenă. Vescan s-a confruntat cu o sinuzită din copilărie care i-a revenit și cu care s-a luptat mai multe luni pentru a o trata.

ADVERTISEMENT

Capul artistului se umflase din cauza sinuzitei și primele tratamente pe care le-a luat nici măcar nu și-au făcut efectul.

Artistul a dezvăluit că a făcut și o tomografie computerizată cu substanță de contrast din această cauză.

ADVERTISEMENT

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.

A trebuit să fac și un CT cu contrast, iar ăsta nu era un semn bun.”, a precizat cântărețul în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Ce motive a avut Vescan pentru a nu mai urca pe scenă

De asemenea, Vescan a povestit că cu această ocazie și-a dat seama de una dintre cele mai mari frici din viața sa, anume să fie în spital și să își audă melodiile la radio, dar să nu mai poată munci în continuare.

„Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (…) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe… aveam tumori”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit că absența sa de pe scenă a fost motivătă pentru câteva luni de aceste probleme de sănătate pe care le-a avut, dar după ce a scăpat de ele, a început să aibă o dorință tot mai mică de a mai apărea în public.

Acesta nu a mai vrut să stea pe rețelele de socializare și a vrut să se concentreze pe starea lui de bine, fără stresul din cauza muzicii.

Până la urmă, Vescan a revenit și a creat o nouă piesă, care este de succes acum.

ADVERTISEMENT
Tags: