Fotbal intern

De ce a plecat Cristi Bălgrădean de la U Craiova: ”Nu am fost de acord!” Exclusiv

11.04.2021 | 12:09
De ce a plecat Cristi Balgradean de la U Craiova Nu am fost de acord Exclusiv
ADVERTISEMENT

Portarul echipei CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, a apărat poarta rivalilor de la U Craiova în perioada 2014-2016, dar a plecat din Bănie deși a avut pe masă prelungirea înțelegerii.

Într-un interviu acordat FANATIK, jucătorul ajuns între timp în Gruia a povestit cauzele pentru care a întrerupt colaborarea cu oltenii.

ADVERTISEMENT

”Pufi” este acum într-un duel pentru postul de titular la CFR Cluj cu Giedrius Arlauskis, iar Bălgrădean va fi titular în derby-ul cu U Craiova de duminică.

Cristi Bălgrădean nu a acceptat condițiile propuse de U Craiova

Cristi Bălgrădean a dezvăluit pentru FANATIK că oficialii clubului U Craiova i-au oferit un nou contract cu câteva luni înainte de încheierea înțelegerii dar nu a fost de acord cu termenii financiari și din această cauză a decis să plece din Bănie și a semnat cu modesta Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

”Oamenii de acolo mi-au propus un nou contract pe doi ani și nu am fost de acord cu oferta lor, cu termenii financiari. Așa că am semnat cu Chiajna pentru patru luni sau ceva de genul, că era ultima zi de transferuri din câte îmi amintesc”, a declarat ”Pufi”.

”Oricum, eu nu am plecat certat nici de la Dinamo, nici de la Craiova, de nicăieri”, a mai spus Bălgrădean în interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

”Pufi” a fost dorit de Pițurcă la Craiova

Deși a plecat cumva pe ușa din dos de la Universitatea Craiova, portarul de 33 de ani a avut puterea să spună că actuala echipă a oltenilor este mai bună decât cea de acum 6-7 ani în care a evoluat și el.

”Craiova e mult mai bună ca pe vremea mea. Atunci, în 2014, era la început, abia promovase, dar avea jucători buni: Brandan, Pleșan, Curelea, Ferfelea, Varga. Acum au jucat și Europa League, se bat la titlu, ne-au depășit pe cei care eram atunci la Craiova”, a afirmat Bălgrădean pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cristian Bălgrădean a fost foarte aproape de o revenire în Bănie în perioada când antrenor acolo era Victor Pițurcă. FANATIK a anunțat atunci că portarul este dorit în mod expres de fostul selecționer, care se afla în conflict deschis cu italianul Mirko Pigliacelli.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Cristi Bălgrădean pe transfermarkt.com
  • 33 de ani a împlinit Cristi Bălgrădean pe 21 martie
  • 6 este numărul echipelor la care a jucat Bălgrădean în Liga 1: Unirea Urziceni (2010-2011), Dinamo (2011-2014), U Craiova (2014-2016), Concordia Chiajna (2015-2018), FCSB (2018-2020) și CFR Cluj (2020-2021)

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 1,72 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT