Life

De ce a renunțat câștigătoarea de la Power Couple la televiziune. Daiana Anghel a făcut dezvăluirea neașteptată

Daiana Anghel, mai sinceră ca niciodată. Câștigătoarea de la Power Couple a recunoscut de ce a renunțat la televiziune.
19.04.2024 | 07:39
De ce a renuntat castigatoarea de la Power Couple la televiziune Daiana Anghel a facut dezvaluirea neasteptata
Motivul real pentru care Daiana Anghel s-a retras din televiziune. Sursa foto: Freepik, Instagram
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online. Aceasta este urmărită de mii de fani, însă, puțini sunt cei care știu că Daiana a fost pe micile ecrane. O bună perioadă de timp, câștigătoarea Power Couple a lucrat în televiziune. Momentan, nici nu vrea să mai audă de acea lume.

Daiana Anghel a lucrat pentru cele mai cunoscute televiziuni din România

Daiana Anghel a revenit în atenția tuturor după ce a decis să participe la Power Couple. Deși toți o știau din mediul online, vedeta a demonstrat că este făcută pentru micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Împreună cu soțul ei, Sorin, cei doi au demonstrat că au o relație puternică și că sunt pregătiți pentru orice. Drept dovadă, au trecut testul suprem și au plecat acasă cu trofeul Power Couple.

În ciuda faptului că este unul nume celebru în mediul online, puțini sunt cei care știu că aceasta și-a început cariera ca om de televiziune. Daiana Anghel a lucrat la un post TV din Deva. Apoi, vedeta s-a mutat la Antena 3, unde a prezentat rubrica sport.

ADVERTISEMENT

Perioada de tranziție a Daianei Anghel nu s-a încheiat aici. La scurt timp, aceasta s-a mutat la PRO TV, iar persoanele care au ajutat-o au fost nimeni alții decât Cristina Cioran și Dan Capatos.

Plecarea ei către PRO TV nu a fost deloc una obișnuită. Daiana Anghel a povestit pentru cancan.ro că aceea a fost una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Vedeta începuse să nu se mai simtă deloc bine la Antena 3, așa că a început să caute fel de fel de soluții.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea Power Couple a rămas cu un gust amar în urma experienței din televiziune

Aproape în fiecare zi, aceasta lua masa cu Dan Capatos și cu Cristina Cioran, iar cei doi cunoșteau destul de bine nemulțumirile vedetei. Cristina Cioran a fost cea care s-a oferit să o ajute.

La un moment dat, Daiana Anghel a dat probă și pentru un post la rubrica sport la Antena 1. Atunci, s-a gândit să trimită și către PRO TV caseta cu proba destinată Antenei 1. Pentru că a fost impecabilă în timpul probei, Daiana primit telefoane de acceptare din partea ambelor trusturi.

ADVERTISEMENT

Daiana Anghel nu a stat prea mult pe gânduri, așa că a semnat imediat cu PRO TV. Din păcate, odată cu trecerea timpului, s-a demonstrat faptul că locul de muncă la care visa nu era deloc așa cum își imagina.

Câștigătoarea Power Couple a povestit că la PRO TV s-a dorit conturarea unei imagini pentru ea care nu o caracteriza deloc. Persoanele responsabile de PR au vrut ca Daiana Anghel să fie mereu o disponibilă și nu prea inteligentă, lucru care nu a fost deloc pe placul vedetei.

”Imaginea pe care încerca să mi-o creeze persoana responsabilă din departamentul de PR, nu era ceva ce eu îmi doream pentru mine și pentru viitorul meu. Această ”bimbo” de la sport care este super disponibilă și e cam tută ea, așa, este super accesibilă.”,  declarat Daiana Anghel pentru cancan.ro.

Nu a mai trecut mult timp și Daiana Anghel a decis să se retragă din televiziune. Chiar dacă este un domeniu la care mulți visează, vedeta a recunoscut că nu regretă deloc decizia luată.

”Nu mă mai simțeam confortabil. Pentru mine, televiziunea în momentul ăla nu mai era ce ar fi trebuit să fie. Am avut o ocazie foarte bună să mă retrag și nu am stat pe gânduri.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT