Life

De ce a renunțat, de fapt, Denis Roabeș de la The Motans la Vocea României. Artistul a zis, în sfârșit, adevărul

Motivul pentru care Denis Roabeș de la The Motans a încheiat contractul cu Vocea României. Cântărețul a dat cărțile pe față.
12.10.2023 | 23:11
De ce a renuntat de fapt Denis Roabes de la The Motans la Vocea Romaniei Artistul a zis in sfarsit adevarul
Motivul pentru care Denis Roabeș de la The Motans a încheiat contractul cu Vocea României. Cântărețul a dat cărțile pe față. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

De ce a renunțat, de fapt, Denis Roabeș de la The Motans la Vocea României. Artistul a zis, în sfârșit, adevărul. Vedeta originară din Republica Moldova a dezvăluit care sunt planurile pe care le are pentru cariera muzicală.

Motivul pentru care Denis Roabeș de la The Motans a încheiat contractul cu Vocea României. Cântărețul a dat cărțile pe față

Denis Roabeș, solistul formației The Motans, a explicat care a fost motivul pentru care a încheiat contractul cu Vocea României. Cântărețul a dat cărțile pe față după ce a fost înlocuit în emisiune de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta vedetă de la Pro TV a ajuns la concluzia că filmările show-ului îi ocupau foarte mult timp și a decis să ia o pauză. În plus, de câteva luni a devenit tatăl unei fetițe împreună cu frumoasa sa iubită, Bianca.

„Cred că a fost o decizie luată înainte cu mult de a face public acest anunț. Am decis că, cel puțin în anii următori, să pun accentul pe muzică. La Vocea României a fost o experiență foarte faină, foarte vastă, dar mi-a furat foarte mult din timp.

ADVERTISEMENT

Și mi-am dat seama că trebuie să prioritizez fie una, fie cealaltă chestie. Așa că am decis să pun pe primul loc muzica. Pentru că totuși asta fac, pentru asta am venit aici, pentru asta sunt aici!

Am fost prin țară, dar turneu încă n-am făcut. Mai e de lucrat un pic acolo. E posibil să fie atât de complex, încât să îl reprogramăm pentru anul viitor, tot turneul”, a mărturisit Denis Roabeș pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Denis Roabeș de la The Motans, focusat pe cariera muzicală

Denis Roabeș de la The Motans se concentrează în momentul de față mai mult pe cariera muzicală și lasă în plan secund televiziunea. Cântărețul este unul dintre cei mai îndrăgiți din industrie, piesele sale fiind ascultate de la mic la mare.

Renumitul muzician susține că are un mare secret atunci când vine vorba de compunerea melodiilor care ajung imediat la inimile oamenilor. Pentru el contează să transmită o stare și mesajul să fie unul senzațional.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Denis Roabeș crede foarte mult în muzica sa și de aceea lucrează enorm pentru a face versuri duse la cea mai bună formă. Fostul jurat de la Vocea României este pasionat de ceea ce face și spune că uneori este ușor perfecționist.

ADVERTISEMENT