Life

De ce a renunțat Florin Zamfirescu la teatru. Motivul are legătură cu o tragedie din viața sa

Care este motivul pentru care a renunțat Florin Zamfirescu la teatru. I s-a întâmplat o mare tragedie în viața sa, moment în care a luat decizia.
28.08.2023 | 08:45
De ce a renuntat Florin Zamfirescu la teatru Motivul are legatura cu o tragedie din viata sa
De ce a renunțat Florin Zamfirescu la teatru, de fapt. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Florin Zamfirescu la teatru. Care a fost motivul tragic din spatele unei decizii atât de importante.

De ce a renunțat Florin Zamfirescu la teatru, de fapt

Florin Zamfirescu a spus că motivul pentru care a renunțat la teatru a fost legat de o tragedie din viața sa. Mama celebrului actor s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care Florin Zamfirescu a realizat și că nu îi place atât de mult să mai urce pe scena de la teatru.

„Mama mea a trăit 94 de ani. Acum patru ani, la 94 de ani, a decedat. S-a dus într-o lume, zic eu, mai bună. A murit, am avut priveghiul de trei zile și am înmormântat-o.

ADVERTISEMENT

Dar în zilele astea, mie a început să nu-mi mai placă teatrul. Deloc. Parcă mi s-a luat o pânză de pe ochi”, a spus el în podcastul lui Adrian Artene.

Florin Zamfirescu, laude pentru mama lui: „Mi-a fost mentor”

Celebrul actor a avut-o alături de el pe mama sa mulți ani, până la 70 ai săi și 94 ai celei care i-a dat viață. Deși se mândrea cu el în orice situație, mama lui Florin Zamfirescu era și cel mai mare critic al acestuia.

ADVERTISEMENT

Actorul celebru a spus că era ținut în meserie doar de mama sa, pe care a numit-o mentorul lui din carieră. Tot acesteia îi datorează și toată plăcerea cu care a muncit ani de zile pe scenă.

„Noroc că aveam 70 de ani și eram deja pensionar și am zis Măi, eu eram ținut în meseria asta de mama. […] Ea îmi făcea o critică foarte serioasă, o analiză pertinentă, ce spunea mama, așa era. Mama mi-a fost mentor […]

ADVERTISEMENT

Noroc că mama a trăit mult, că era bolnavă, putea să moară la 50 de ani și eu aveam 25. Nu știu dacă renunțam la teatru, dar poate făceam altfel, făceam cu chin, făceam fără plăcere ceea ce făceam. Eu am făcut cu mare plăcere meseria asta. Dar mama s-a ținut și a fost vie, până când eu am ieșit la pensie”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: