Life

De ce a renunțat Nadine la cariera de cântăreață: „M-a băgat în mult bucluc! La nivel intim”

De ce a renunțat Nadine la cariera de cântăreață. Artista a dezvăluit că a băgat-o în mult bucluc la nivel intim.
10.04.2023 | 11:45
De ce a renuntat Nadine la cariera de cantareata Ma bagat in mult bucluc La nivel intim
De ce a renunțat Nadine la cariera de cântăreață. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Nadine la cariera de cântăreață. Artista a ales familia în locul unei vieți pe scenă și acum și-a explicat decizia.

De ce a renunțat Nadine a viață de artistă

Nadine a cunoscut succesul în anul 1995, dar nu a mai dorit să activeze pe scenă. Aceasta a ales viața de familie în locul uneia pe scenă, dar nu regretă nimic.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că atunci voia să fie mereu privită și oamenii să fie interesați de ce face. Astfel că și ea simțea presiunea să fie cât mai interesată și a recunoscut că nu a luat nici cele mai bune alegeri.

Nadine a spus că viața ei intimă a avut de suferit ca urmare a carierei sale de cântăreață. Mai mult, vedeta a mărturisit că a intrat mult în bucluc.

ADVERTISEMENT

„Eram, cândva, sub influența muzicii pop, cea care încurajează artistul să fie altfel, ca păduchele în frunte, în orice situație. Am simțit că nu mi se mai potrivește.

Când eram artist pop, voiam musai să fiu văzută, să fiu la televizor, să nu trec neobservată! Iar asta m-a băgat în mult bucluc! La nivel intim, foarte uman, îmi doream una, și făceam alta”, a spus aceasta pentru Impact.

ADVERTISEMENT

Nadine, mărturisiri despre renunțarea la carieră

Nadine a spus că nu a știut să separe cele două persoane, cea de pe scenă și cea din viața reală. Artista a mărturisit că i s-a părut prea greu să facă această diferență și să aibă și o familie frumoasă.

„Am încurcat borcanele și nu am știut să păstrez artistul doar ca pe un personaj. Trebuia să păstrez pentru scenă artistul, dar, în egală măsură, să-i acord o șansă și omului care voiam să fiu. Nici nu știu dacă este posibil acest clivaj”, a mărturisit Nadine.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a declarat că dacă ar fi continuat cu viața de artistă nu ar fi avut un soț sau un copil fericit.

ADVERTISEMENT
Tags: