Life

De ce are Raluca Dumitru gura strâmbă? Am aflat cum a fost mutilată concurenta de la Survivor România 2021

Raluca Dumitru a fost judecată adeseori că are gura strâmbă atunci când zâmbește și ironizată din acest motiv.
22.05.2021 | 14:22
De ce are Raluca Dumitru gura stramba Am aflat cum a fost mutilata concurenta de la Survivor Romania 2021
Raluca Dumitru are probleme in zona buzelor Sursa foto captura TV. Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, puțin știu care este motivul pentru care Raluca Dumitru, unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din ultimii ani și a cărei frumusețe nu poate fi pusă la îndoială, are probleme în zona gurii.

Cum a ajuns Raluca Dumitru cu probleme la gură?

Povestea problemelor pe care le are Raluca Dumitru și unul dintre motivele pentru care zâmbește destul de rar este legată, culmea, de un mic defect pe care l-a moștenit din familie, de la bunica ei.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu, cel mai apropiat prieten al frumoasei Raluca Dumitru, ne-a spus, în exclusivitate, toată povestea concurentei de la Survivor.

“Raluca are un defect la buza de jos din naștere. Știu că mi-a povestit la un moment dat că ar fi moștenit acest defect de la bunica ei”, explică Răzvan Botezatu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Defectul concurentei de la Survivor România, accentuat de o intervenție estetică

Cu toate că defectul este moștenit, lucrurile au devenit mult mai vizibile după ce Raluca Dumitru a apelat, ca mai toate domnișoarele din showbiz-ul românesc, la o intervenție de natură estetică care ar fi trebuit să îi contureze mai frumos buzele.

Atunci, povestește Răzvan Botezatu, lucrurile au devenit grave, iar Raluca Dumitru a dezvoltat chiar și complexe din acest motiv, simțindu-se mutilată, cu atât mai mult cu cât, înainte, doar cei foarte atenți puteau observa asimetria concurentei de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”La un moment dat, vedetele din România și-au injectat o anume substanță în buze, în urma cu mulți ani. Din câte îmi aduc aminte și Denisa de la Bambi și Brigitte Sfăt au avut probleme cu acea substanță de mărire a buzelor, din cauză că aceasta migra în buze. Raluca, în urma acelei intervenții pentru mărirea buzelor cu acea substanță periculoasă, s-a trezit că, de fapt, i s-a scos mai mult în evidență și mai mult acest defect la gură”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru a încercat să scape de defect, dar e imposibil

Mutilată de o intervenție estetică care ar fi trebuit să o facă mai frumoasă, Raluca Dumitru a început să caute rezolvarea situației, concurenta de la Survivor România 2021 fiind decisă să își ascundă problema.

ADVERTISEMENT

Așa că, sperând la o minune, Raluca Dumitru a mers la esteticieni renumiți care să îi rezolve problema și să o facă să arate perfect în zona cu pricina.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru are o asimetrie vizibila in zona buzelor Sursa foto: captura Kanal D

”În urmă cu doi ani cred, Raluca și-a scos acea substanță din buze, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Defectul a rămas, mai ales că era dublat și de unul din naștere”, a mai explicat Răzvan Botezatu.

Raluca Dumitru, victima unui val de hate în online după cearta cu Culiță Sterp

Relațiile dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp de la Survivor România 2021 sunt compromise definitiv, certurile dintre cei doi ajungând la nivelul unor jigniri fără precedent între cei doi concurenți.

Evident, antipatia pe care Raluca Dumitru și Culiță Sterp și-o poartă reciproc a avut ecouri cât se poate de serioase și în România, iar concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor a devenit victima unui val incredibil de hate din partea fanilor cântărețului.

Și, evident, Raluca Dumitru a fost atacată pe seama defectului pe care îl are în zona gurii, lucru care l-a deranjat enorm pe Răzvan Botezatu, amicul concurentei de la Survivor România 2021 care se ocupă de conturile ei de socializare.

”Mulți jignesc în mediul online și spun despre Raluca că are gura strâmbă. Sper că măcar unii au înțeles că asemenea comportament este inadmisibil și că, înainte de a jigni, ar putea să se gândească că vorbele lor nu o supără doar pe Raluca, ci îi afectează și pe cei din familia ei, oameni discreți care suferă în tăcere”, spune Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT