Life

De ce boală suferă Viorica de la Clejani. Viața i s-a schimbat drastic din cauza ei: „Eu fac ce spun medicii”

De ce boală suferă Viorica de la Clejani. Viața acesteia a fost schimbată drastic după ce s-a simțit rău, iar medicii i-au spus ce modificări trebuie să facă.
14.02.2023 | 22:51
De ce boala sufera Viorica de la Clejani Viata i sa schimbat drastic din cauza ei Eu fac ce spun medicii
De ce boală suferă Viorica de la Clejani. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a povestit despre ce boală suferă. Este una de care suferă tot mai mulți oameni, iar artista a declarat că a făcut schimbări drastice la cererea medicilor.

De ce boală suferă Viorica de la Clejani. Viața i s-a schimbat drastic

Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet, o boală de care suferă tot mai mulți oameni în această perioadă. După o vreme în care s-a simțit foarte rău și acuza dureri de ficat, Viorica de la Clejani a decis să meargă la medic.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul nu a fost deloc unul pe placul vedetei, iar medicii i-au spus artistei că suferă de diabet și este nevoie să facă schimbări drastice cât mai repede în viața ei pentru a putea să controleze boala.

Mai mult, soția lui Ionică de la Clejani a spus că nu și-ar fi dorit să slăbească neapărat pentru că se simte bine în pielea ei, dar acesta a fost un efect al noii diete pe care ar trebui să o adopte.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au spus acesteia că trebuie să renunțe complet la zahăr pentru a avea o viață bună și artista nu a avut altă soluție decât să se conformeze în fața acestora.

Ce reguli trebuie să respecte Viorica de la Clejani

Acum, Viorica de la Clejani trebuie să respecte îndeaproape regulile pe care i le-au spus medicii pentru a putea să aibă o viață lungă. De asemenea, artista a ținut să sfătuiască pe toată lumea că zahărul ar trebui evitat pe cât posibil.

ADVERTISEMENT

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede.

Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a declarat artista în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani a mai avut probleme și cu dantura și a spus că anul acesta vrea să aibă mare grijă de dinții ei și să își facă cel mai frumos zâmbet.

ADVERTISEMENT