Life

De ce Corina Caragea nu se afișează niciodată cu iubitul ei: ”Îi las pe alții să creadă ce vor”

Corina Caragea, detalii despre viața personală. De ce nu se afișează cu iubitul ei în spațiul public. Ce a declarat prezentatoarea știrilor sportive de la Protv.
11.08.2023 | 11:20
De ce Corina Caragea nu se afiseaza niciodata cu iubitul ei Ii las pe altii sa creada ce vor
Cum arată iubitul Corinei Caragea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corina Caragea este de ani buni pe micile ecrane ale românilor și cu toate că o văd aproape zilnic, puțini cunosc detalii despre viața sa personală, inclusiv sentimentală. Prezentatoarea știrilor sportive de la Protv este foarte discretă.

Motivul din care Corina Caragea nu mai apare în public alături de iubit

Atunci când vine vorba despre viața personală, Corina Caragea preferă să o țină departe de ochii curioșilor, fiind o persoană foarte cunoscută. Nu vrea să dea amploare unor subiecte, așa că încearcă să se protejeze atât pe ea, cât și pe cei dragi.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori au fost momente când apropiații Corinei Caragea au fost afectați de ceea ce apărea în presă despre ea. Asta în timp ce jurnalista spune că deja s-a obișnuit să afle lucruri mincinoase despre sine. De asemenea, au deranjat-o episoadele când prieteni de-ai săi erau urmăriți de jurnaliști.

Prietenii Corinei Caragea, urmăriți de jurnaliști

Din cauză că erau urmăriți de jurnaliști, prietenii Corinei Caragea au fost la un pas de accident auto. După un astfel de moment, prezentatoarea de știri a decis să schimbe foaia. Astfel, nici pe rețelele de socializare nu-și mai postează foarte des imagini din viața privată.

ADVERTISEMENT

De altfel, Corina Caragea a observat și dezavantajul de a-și ține la distanță de lumina reflectoarelor familia, rudele, prietenii: apar noi povești despre ea. Însă, nu mai încearcă să demonstreze nimănui ce este adevărat și ce este fals, ci preferă să se bucure de viață în continuare.

”Mă deranjează când cei dragi sunt afectați de articolele mincinoase despre ei. Și au fost câteva. Eu sunt deja obișnuită să citesc știri inventate, dar ei nu. Nici cei care sunt subiect alături de mine (un bun prieten era să facă accident de mașină, încercând să scape de paparazzi care îi tot blocau calea și îl șicanau în trafic) și nici cei care citesc și cad în plasă, crezând ce văd sau ce aud de la alții care au citit. De aceea am și ales să păstrez viața personală doar pentru mine și cei apropiați…

ADVERTISEMENT

Să nu postez pe rețelele sociale, să nu fac din viața mea privată un instrument de strâns like-uri sau vândut coperte de reviste, așa vreau să îmi protejez intimitatea, dar desigur, asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri sau povești inventate. Eu îmi văd mai departe de viață, indiferent de ce apare în presă și îi las pe alții să creadă/scrie ce vor”, a transmis Corina Caragea pentru viva.ro

Cine este iubitul Corinei Caragea

De peste 10 ani, Corina Caragea formează un cuplu cu un bărbat milionar. Numele lui este Robert Pongracz și face parte din lumea afaceriștilor celebri din țară. În trecut, a fost vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, iar acum se dedică proiectelor sale.

ADVERTISEMENT
iubitul corinei caragea
Robert Pongracz, iubitul Corinei Caragea. Sursa foto: facebook

 

Robert Pongracz este considerat un milionar și are origini evreiești. Familia sa ar fi, de asemenea, foarte bogată. De exemplu, tatăl lui este proprietarul unui cabinet medical din Germania, iar sora sa lucrează la un post de radio din aceeași țară.

ADVERTISEMENT