Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce crede Buzărin că Mitriță nu va fi convocat la națională. „Dă randament doar ca prinț local sau voievod al Olteniei”

Alin Buzărin a analizat cazul Mitriţă şi e de părere că nu va fi convocat la echipa naţională pentru că dă randament doar pe plan local, când e în centrul atenţiei.
06.04.2024 | 07:00
De ce crede Buzarin ca Mitrita nu va fi convocat la nationala Da randament doar ca print local sau voievod al Olteniei
De ce crede Buzărin că Mitriță nu va fi convocat la națională. „Dă randament doar ca prinț local sau voievod al Olteniei”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă a purtat Universitatea Craiova spre victorie în duelul cu Rapid din a doua etapă a play-off-ului. Deşi este în formă, atacantul ar putea rata lista pentru Euro 2024 după ce a fost lăsat în afara lotului în preliminarii.

De ce crede Buzărin că Mitriță nu va fi convocat la națională: “Totul trebuia să fie în jurul lui!”

Alin Buzărin a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu crede că Alex Mitriţă va fi convocat la echipa naţională pentru Euro 2024. Jurnalistul a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Mitriţă dă randament doar când e adulat public:

ADVERTISEMENT

“Mitriţă este super-jucător, formă extraordinară. Dar el este super-jucător când are toate prerogativele de la Craiova. Adică totul să fie în jurul lui: prezentare în Piaţa Prefecturii, banderola pe braţ că a lipsit Bancu.

Cum să spun, tot stadionul cu el, adulaţie publică, patronul îl laudă. Dar el când a ieşit din arealul ăsta numit Craiova nu a rodit în felul ăsta. Nici în America, nici la PAOK, nici pe la arabi. El maximumul l-a dat când a fost adulat de public, când a fost idol al echipei şi al patronului.

ADVERTISEMENT

Atunci toate sunt în favoarea lui şi dă randamentul ăsta. Dacă merge la naţională, nu ştiu dacă este acelaşi lucru. La Craiova este lider autentic, chiar şi când e Bancu pe teren. 

“Dă randament ca prinţ local, de voievod al Olteniei”

La echipa naţională nimeni nu îi garantează că dacă îl ia va fi titular. El ar trebui să intre titular şi ar trebui să fie şi lider. În condiţiile astea, este eficient şi i se vede numele pe tabelă. 

ADVERTISEMENT

El participă la jumătate dintre golurile Craiovei. Asta în condiţiile statutului de prinţ local, de voievod al Olteniei. Dar, dacă de pe calul ăla de voievod iei sceptrul ăla, nu ştiu.

Priviţi mimica, cu limba scoasă, cu banderola, cu publicul adulându-l. Cât e el de mic, îi place să fie în mijlocul mulţimii, îi plac băile de mulţime. Îi place să fie iubit. Aşa-i olteanul, mic şi al dracu'”, a spus Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a intrat în lupta pentru titlu după ce a câştigat cu CFR Cluj şi Rapid în primele două etape din play-off. Oltenii joacă în meci direct cu FCSB-ul, duminică, de la ora 20:30.

De ce crede Buzărin că Mitriță nu va fi convocat la națională. „Dă randament doar ca prinț local sau voievod al Olteniei”

ADVERTISEMENT
Tags: