Life

De ce e bine să pui un borcan mic cu sare în dulapul cu haine. Trucul eficient pe care nu l-ai încercat până acum

La ce folosește un borcan mic cu sare în raftul cu obiecte vestimentare. Soluția pe care sigur nu o știai și care te va ajuta.
26.11.2022 | 21:12
De ce e bine sa pui un borcan mic cu sare in dulapul cu haine Trucul eficient pe care nu lai incercat pana acum
La ce folosește un borcan mic cu sare în raftul cu obiecte vestimentare. Soluția pe care sigur nu o știai. Sursa foto: Pixabay / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce e bine să pui un borcan mic cu sare în dulapul cu haine. Trucul eficient pe care nu l-ai încercat până acum. Este o substanță și un condiment care te ajută în foarte multe situații, mai ales în interiorul casei tale.

La ce folosește un borcan mic cu sare în raftul cu obiecte vestimentare. Soluția pe care sigur nu o știai

Sarea are foarte multe beneficii pe lângă cele din bucătărie. Acest condiment dă gust preparatelor culinare și nu numai.

ADVERTISEMENT

Unul dintre trucurle inedite este adăugarea unui borcan mic în raftul cu obiecte vestimentare. Soluția elimină mirosurile neplăcute și petele cauzate de umiditatea care se găsește în spațiile închise.

E foarte important să faceți câteva găuri în capac. Se pune în dulapuri, în sertare sau în dressing și se lasă acolo atât cât consideri necesar. Sarea se poate înlocui după o anumită perioadă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în borcanul cu pricina se pot adăuga câteva picături de ulei esențial de lămâie. Cele două substanțe se pot pune în saci din material textil pentru a elimina umiditatea și pentru a lăsa un miros plăcut.

Cum mai poate fi întrebuințată sarea în casă

Pe lângă eliminarea umidității din dulapuri, sarea este utilă și când vine vorba de desfundarea scurgerii chiuvetei. Tot ce trebuie să faceți este să condimentul cu bicarbonat de sodiu.

ADVERTISEMENT

Amestecul obținut se pune în chiuvetă, apoi se toarnă deasupra puțin oțet alb. Se lasă să acționeze aproximativ 30 de minute, la final rezultatul fiind cel scontat.

Fierul de călcat poate fi ca nou cu ajutorul acestui produs. Murdăria și arsurile negre care pot lăsa numeroase pete pe haine pot fi eliminate cu o cârpă curată și cu foarte puțină sare.

ADVERTISEMENT

Așezați bucata de material pe talpa fierului de călcat. Aveți grijă să acoperiți întreaga suprafață. Întindeți sarea pe cârpă. Încălziți fierul și atunci când e fierbinte frecați-l pe sarea care este pe material prin apăsare.

ADVERTISEMENT
Tags: