Life

De ce e bine să pui un gălbenuș de ou în salata de vinete. Doar bucătăresele cu experiență știu acest truc

Motivul pentru care se adaugă un gălbenuș de ou în salata de vinete. Foarte puține gospodine cunosc această metodă inedită.
09.09.2023 | 16:11
De ce e bine sa pui un galbenus de ou in salata de vinete Doar bucataresele cu experienta stiu acest truc
Motivul pentru care se adaugă un gălbenuș de ou în salata de vinete. Foarte puține gospodine cunosc această metodă inedită. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De ce e bine să pui un gălbenuș de ou în salata de vinete. Doar bucătărăsele cu experiență știu acest truc. Preparatul culinar este unul simplu, rapid și la îndemâna tuturor femeilor. Și unde mai pui că sunt necesare doar câteva ingrediente.

Motivul pentru care se adaugă un gălbenuș de ou în salata de vinete. Foarte puține gospodine cunosc această metodă inedită

Știi care este motivul pentru care se adaugă un gălbenuș de ou în salata de vinete? Foarte puține gospodine cunosc această metodă inedită și care este folosită de puține femei atunci când fac această rețetă.

ADVERTISEMENT

E delicioasă în orice variantă, în special vara și toamna când legumele sunt din belșug în curțile oamenilor, în piețe și în supermarketuri. Preparatul e și mai savuros dacă se ține cont de câteva sfaturi practice.

Unul dintre ele ne spune că e bine să folosim un gălbenuș de ou. Acesta se adaugă crud în salată după ce vinetele au fost tocate mărunt și înainte de a se folosi ulei de floarea soarelui. Aroma mâncării se va schimba radical.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au încercat deja acest truc spun că salata de vinete este mult mai savuroasă și mai gustoasă decât atunci când are maioneză în compoziție. Tot ce mai trebuie să faci este să pui ceapa mărunțită și să savurezi salata de vinete!

Mihaela Bilic și secretele salatei de vinete

Mihaela Bilic este una dintre vedetele autohtone care folosește mereu în salata de vinete un gălbenuș de ou. Nutriționistul consideră că preparatul culinar trebuie să țină cont foarte mult de pașii de urmat pentru a avea un gust savuros.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, gustul şi calitatea unei salate de vinete vine din frecare. Luăm un bol adânc, un linguroi pe măsură, punem vinetele cu gălbenușul şi uleiul şi frecăm preţ de 5 minute până la 10 minute.

Cu cât frecăm mai mult cu atât ele o să se umfle ca o spumă pentru că maioneza se produce în timp ce amestecăm. Veţi obține o salată dietetică şi delicioasă. Şi mai am un secret.

ADVERTISEMENT

În loc de pâine folosiți bucățele de ardei gras. În acest fel gustul delicios este garantat şi silueta neafectată”, a spus la un moment dat Mihaela Bilic, într-o filmare de pe pagina de Facebook, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: