Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce e Hagi „Regele” Superligii. Strategia Farului, analizată în direct la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Specialiștii Fanatik SuperLiga au analizat strategia lui Gică Hagi, după ce Farul a produs șocul play-off-ului cu Rapid. De ce sunt „marinarii” atât de buni.
08.05.2023 | 15:59
De ce e Hagi Regele Superligii Strategia Farului analizata in direct la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
De ce e Hagi Regele Superligii. Strategia Farului, analizată în direct la Fanatik SuperLiga. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a analizat strategia lui Gică Hagi de la Farul, echipă care are prima șansă la câștigarea campionatului în acest sezon. „Marinarii” au impresionat și mai tare după ce au demolat-o pe Rapid, scor 7-2.

De ce este Farul cea mai bună din SuperLiga. Analiza experților

Gică Hagi este foarte aproape să câștige al doilea său titlu ca antrenor în SuperLiga. Cu trei etape rămase până la finalul play-off-ului, „marinarii” sunt primii în clasament, cu 46 de puncte.

ADVERTISEMENT

„Are o viziune coerentă din punct de vedere sportiv, o viziune coerentă din punct de vedere economic, are o construcție sănătoasă și este aceeași persoană care de sus până jos gândește la fel”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Aici nu vorbim doar de antrenorul Gică Hagi, vorbim și de conducătorul de Academie Gheorghe Hagi și de patronul Gheorghe Hagi. Pe lângă experiența foarte mare ca fost fotbalist, eu din ce am auzit s-a dus pe la niște academii.

ADVERTISEMENT

S-a dus prin Europa, a văzut cum sunt conduse anumite cluburi, și-a luat specialiști, adică nu e ceva întâmplător, doar că a jucat fotbal la Real Madrid și Barcelona și gata”, a adăugat Florin Gardoș.

„Au toate cele trei tipuri de viteză”

Totuși, până la final, Farul mai are de jucat trei meciuri extrem de complicate. Cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj, în deplasare, și pe teren propriu cu FCSB. Următorul, cel de pe „Ion Oblemenco” e programat sâmbătă, 13 mai, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

„Foarte mulți dintre ei au toate cele trei tipuri de viteză, de execuție, de deplasare și de gândire. Ceea ce înseamnă extraordinar de mult. Mai toate echipele din campionat încearcă să construiască pe margine, pentru că acolo li se pare lor că găsesc spațiile cele mai multe.

Ce îmi place la Farul e că Farul construiește prin centrul terenului. Asta înseamnă că acolo sunt spații mai reduse, dar jucătorii de calitate fac față în acele spații reduse.

ADVERTISEMENT

De vreo doi ani, echipele mari, spre exemplu City, construiesc prin mijlocașul central dându-i mingea și când e sub presiune. Înainte, dacă veneai cu mijlocașul central să faci presiune, toți antrenorii recomandau să nu i-o dai lui că e sub presiune și cu spatele.

Pentru jocul de construcție, sub toate formele lui, Farul e de departe numărul 1 în campionatul României. La Hagi fac ambele faze în cele mai multe meciuri toți jucătorii”, a completat Andrei Vochin.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-uFANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: