Sport

De ce e supărat Gigi Becali și ignoră naționala după calificarea României la Euro 2024

Dumitru Dragomir a explicat la ”MAX Profețiile lui Mitică” de ce este supărat Gigi Becali și nu a vrut să comenteze calificarea naționalei României la Euro 2024.
20.11.2023 | 21:15
De ce e suparat Gigi Becali si ignora nationala dupa calificarea Romaniei la Euro 2024
Dumitru Dragomir a explicat la ”MAX Profețiile lui Mitică” de ce este supărat Gigi Becali și nu a vrut să comenteze calificarea naționalei României la Euro 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit faptul că patronul FCSB a refuzat să intre în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, motivând că nu este interesat de performanța ”tricolorilor” de a ajunge la un turneu final după o pauză de 8 ani.

De unde provine supărarea lui Gigi Becali pe echipa națională

În cea mai nouă ediție a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a mărturisit că supărarea lui Gigi Becali privind naționala vine din faptul că niciun jucător de la FCSB nu a fost titular în victoria cu Israel care a adus calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali a spus că nu-l interesează naționala pentru că nu i-au băgat jucătorii lui. Suferă pentru că el pierde bani la asta. Orice, dar să nu-i iei din bani lui Gigi. Dacă vede că tu câștigi mai mult ca el, îi devii dușman.

Nu cred că-l dușmănește pe Edi Iordănescu, nu cred că poate să dușmănească pe cineva. Gigi s-a certat cu mine ca la ușa cortului și suntem prieteni. Și mie mi-ar fi fost ciudă să nu-mi bage jucătorii, dar Edi a avut dreptate.

ADVERTISEMENT

Viața este atât de imprevizibilă încât poți să fii miliardar acum, dai de o ”ciufă” și te face milionar și apoi te îmbolnăvești și te faci cerșetor pe stradă. Tuturor le spun, îți spun și ție, numai familia te ajută în cazuri grele, numai familia suferă pentru tine și numai familia trebuie susținută necondiționat din toate punctele de vedere.

Dacă vrei să ai liniște la bătrânețe ca mine. Și nici atunci nu ai. E normal că îi e ciudă că nu i-a băgat jucătorii. Dacă îi băga pe toți de la FCSB, zicea de Edi că e faraonul”, a declarat Dragomir, la ”Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Becali nu regretă demiterea lui Edi Iordănescu de la FCSB

Dumitru Dragomir a precizat la FANATIK SUPERLIGA că nu crede că Gigi Becali regretă schimbarea lui Edi Iordănescu, în ciuda faptului că FCSB a rămas fără titlu din anul 2015. “Nu îi pare rău de nimic ăstuia. Îl doare la bască. Pe banii lui face numai ce crede el că este bine. Niciun regret.

Și jucătorii lui se duc la Campionatul European. Niciun regret, îl doare la bască. Gigi Becali este un om diferit. Doar dacă îl ataci în problema dogmelor, atunci reacționează sau la familie, altfel nu”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Max Profețiile lui Mitică” este o emisiune online marca FANATIK.RO. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Motivul pentru care Gigi Becali nu vorbește de națională

ADVERTISEMENT