Sport

“De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbări la FCSB?”. Răspunsul tranșant al lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a explicat de ce este de acord ca Gigi Becali să facă schimbări la FCSB atunci când este nemulțumit de jucători.
22.03.2024 | 00:05
De ce ii permiti lui Gigi Becali sa faca schimbari la FCSB Raspunsul transant al lui Mihai Pintilii
"De ce îi permiți lui Gigi Becali să facă schimbări la FCSB?". Răspunsul tranșant al lui Mihai Pintilii. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Mihai Pintii a rămas la clubul cu care a atins cele mai mari performanțe din carieră. Din sezonul trecut, el face echipă cu cipriotul Elias Charalambous pe banca lui FCSB.

Mihai Pintilii a vorbit despre situația de la FCSB

Întrebat despre situația în care se află la FCSB, atunci când Gigi Becali dorește să schimbe un jucător când acesta nu evoluează pe placul său, Mihai Pintii a declarat că nu este deranjat de această practică a patronului.

ADVERTISEMENT

”Nu am ce să-i răspund. De ce îi permit? El de ce îmi permite să iau salariul? Sunt banii lui, poate să facă ce vrea. E simplă treaba. Dacă eram afectat de asta, plecam de mult de la FCSB”, a declarat Mihai Pintilii, la Orange Sport.

Încă puțin și va putea deveni antrenor cu acte la FCSB

Fostul internațional urmează cursurile pentru licența A în Moldova, dar în paralel învață și în cadrul Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, pentru a putea profesa în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii va avea din luna mai toate actele necesare pentru a putea ocupa funcția de antrenor secund, astfel că din următorul sezon nu va mai ocupa funcția de delegat la partidele celor de la FCSB.

”FCSB are antrenor, îl are pe Charalambous! Îl va avea și pe Mihai Pintilii, care este la licența A în Moldova, dar face cursurile de calificare pentru a deveni antrenor și probabil că în mai-iunie va avea toate documentele în regulă pentru a fi antrenor cu acte!”, a declarat Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, amintiri din copilărie

Fostul căpitan al FCSB nu a avut deloc o copilărie ușoară, fiind nevoit să își câștige singur existența încă dinainte să fie jucător profesionist.

”Puneam tablă pe casă, mă trimitea mama. Terminasem profesionala și aveam ajutor de șomaj. Mergeam cu tata la lucrări și puneam tablă pe casă.

ADVERTISEMENT

Făceam de toate. O altă grupă de băieți mă lua la blocuri, la șapă, căram pe 20-30 de lei. Doar să nu mă vadă mama acasă că stau degeaba”, a povestit Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB