Sport

Eduard Radaslavescu, accidentat imediat după intrarea în teren la FCSB – Petrolul. Ce soluție U21 a găsit Charalambous

Meciul dintre FCSB și Petrolul, din etapa 26 a SuperLigii, a fost unul nefericit pentru Radaslavescu. Proaspăt intrat la pauză, acesta s-a accidentat și a cerut schimbare.
03.03.2024 | 22:15
Eduard Radaslavescu accidentat imediat dupa intrarea in teren la FCSB  Petrolul Ce solutie U21 a gasit Charalambous
Eduard Radalsavescu, accidentat imediat după intrarea în teren la FCSB - Petrolul. FOTO: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB a primit vizita Petrolului Ploiești, în etapa cu număul 28 a SuperLigii. Meciul de pe Arena Națională a precedat derby-ul cu Rapid, din ultima etapă a campionatului regulat.

Eduard Radaslevescu, accidentat la începutul reprizei secunde în FCSB – Petrolul

După o repriză fără prea mari reușite pentru Octavian Popescu, Elias Charalambous a decis să îl trimită pe teren pe Eduard Radaslavescu la pauza meciului dintre FCSB și Petrolul.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce și-a făcut apariția pe gazon, acesta a primit o pasă bună în interorul careului de la Florinel Coman, dar Garutti a avut o intervenție riscantă și a reușit să îl doboare pe tânărul fotbalist.

Chiar dacă arbitrul Florin Andrei a considerat că nu se impune o lovitură de pedeapsă, Radaslavescu s-a ridicat cu greu, având nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 19 ani a insistat să rămână pe teren în primă fază, dar schimbarea era iminentă. Elias Charalambous a fost nevoit să introducă pe gazon un alt jucător Under-21.

pandele fcsb

Andrei Pandele a fost cel care l-a înlocuit pe Radaslavescu, acesta bifând a treia apariție din acest sezon, după ce mai prinsese 6 minute în Cupa României, la 2-0 cu FC Bihor Oradea, și un minut în SuperLiga, la 3-1 cu Poli Iași (etapa 31).

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a cerut penalty în FCSB – Petrolul

În minutul 41 al înfruntării, Octavian Popescu a luat o acțiune pe cont propriu spre poarta Petrolului. Acesta a reușit să strecoare balonul printre 4 adversari, iar apoi a reclamat o lovitură de pedeapsă, după un duel cu Takayuki Seto.

Arbitrul VAR, Iulian Dima, a considerat că nu trebuie să intervină după această fază, reluările ulterioare arătând că fotbalistul ”lupilor galbeni” nici nu l-a atins.

ADVERTISEMENT

 

Tags: