Life

De ce Maria Constantin a amânat petrecerea de nuntă: ”Nu vom ține nicio tradiție”

Motivul pentru care Maria Constantin a întârziat petrecerea de nuntă. Ce a mărturisit cântăreața de muzică populară acum.
31.07.2023 | 23:39
De ce Maria Constantin a amanat petrecerea de nunta Nu vom tine nicio traditie
Motivul pentru care Maria Constantin a întârziat petrecerea de nuntă. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce interpreta în vârstă de 36 de ani a amânat petrecerea de nuntă, după ce a făcut cununia religioasă cu Robert Stoica pe data de 25 iulie. Blondina nu va ține cont de nicio tradiție la evenimentul mult așteptat de familie și apropiați.

Motivul pentru care Maria Constantin a întârziat petrecerea de nuntă. Ce a mărturisit cântăreața

Maria Constantin a explicat care este motivul pentru care a întârziat petrecerea de nuntă. Cântăreața a mărturisit că distracția se va ține vineri, 4 august 2023, pentru că în ziua ceremoniei a trebuit să meargă la spectacolele pe care le avea deja planificate.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care interpreta a luat această decizie este și faptul că vrea să-l aibă alături pe Adrian Minune. Este unul dintre artiștii care vor întreține atmosfera și pe care solista de muzică populară și l-a dorit foarte mult.

Printre cântăreții care vor cânta la nuntă se mai numără Luis Gabriel, Marcela Fota, Emilia Ghinescu și Ionuț Dolănescu. Petrecerea se va desfășura la un local de lux deținut de Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Meniul va fi unul italian, în timp ce invitații și mirele, Robert Stoica, vor veni îmbrăcați în alb. Maria Constantin va purta cel mai probabil aceeași rochie de la Biserică pentru că este o ținută lejeră în care s-a simțit foarte bine.

Maria Constantin, o mireasă atipică

Maria Constantin este o mireasă atipică care nu va ține cont de obiceiuri. Cântăreața de muzică populară nu va avea tort, însă fiecare invitat va primi câte o prăjitură specială. Artista vrea ca tot evenimentul să se desfășoare afară.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut cea mai frumoasă locație pe care am văzut-o vreodată pentru un eveniment în aer liber. E un lac artificial, o fântână arteziană superbă și multe foișoare. Am decis să facem petrecerea într-o altă zi decât în cea a cununiei religioase.

Atunci puteau nașii, tot atunci putea să vină să cânte Adi Minune, și tot atunci era mai bine și pentru rudele noastre. În plus, nu puteam face vineri și cununia religioasă pentru că se intră în postul de Sfântei Maria.

ADVERTISEMENT

Nu ne mai oficializa absolut nimeni. Nu vom ține nicio tradiție”, a mărturisit Maria Constantin pentru cancan.ro. Interpreta de muzică populară abia așteaptă să danseze la nunta cu Robert Stoica.

ADVERTISEMENT