Life

De ce nu a fost Culiță Sterp la finala Survivor România 2021! Ce a putut să facă, pentru bani, Faimosul? Video

Culiță Sterp a fost unul dintre marii absenți de la finala Survivor România 2021, fostul Faimos luând decizia să rămână în România și să fie pus în situații delicate pentru bani.
13.07.2021 | 14:12
De ce nu a fost Culita Sterp la finala Survivor Romania 2021 Ce a putut sa faca pentru bani Faimosul Video
Adevaratul motiv pentru care Culita Sterp nu a ajuns la finala Survivor Romania 2021 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Finala Survivor România 2021, desfășurată cu o zi înaintea finalei Euro 2020, pe 10 iulie, a avut loc, transmisă în direct din Republica Dominicană, iar foștii concurenți ai reality-show-ului de au fost invitați pentru a vedea momentul în care Zanni a intrat în posesia trofeului și a marelui premiu al emisiunii de la Kanal D.

Culiță Sterp a lipsit de la finala Survivor România 2021

Unul dintre marii absenți ai finalei Survivor România 2021 a fost Culiță Sterp, cântărețul refuzând să se mai deplaseze până în Republica Dominicană pentru doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Culiță Sterp, la fel ca și Jador, a anunțat că avea de susținut un recital, iar FANATIK a intrat în posesia unor imagini cât se poate de sugestive cu privire la adevăratele motivele pentru care nu a ajuns la finala Survivor România 2021.

Iar motivul este legat, așa cum era de așteptat, de o motivație financiară extrem de serioasă, Culiță Sterp câștigând o sumă pentru care, la Survivor România 2021, ar fi trebuit să muncească și să facă foamea cel puțin o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ce a fost pus să facă, pentru bani, Culiță Sterp?

La nunta la care a fost invitat să cânte Culiță Sterp și care a avut loc în Maramureș, mirii făcând parte din familii cu averi serioase, Culiță Sterp a făcut tot ce i-a stat în putință să impresioneze.

Ba chiar, la un moment dat, pentru a-l impresiona pe nașul celor doi miri, Culiță Sterp nu s-a ferit să facă orice și-a dorit acesta, fiind, evident, răsplătit pe măsură.

ADVERTISEMENT

Astfel, la sugestia bogatului naș are deja se îmbăia îmbrăcat în costum, Culiță Sterp a sărit, la rândul lui în piscină, uitând de câteva mii de euro din buzunar, pe care, apoi, le-a scos și i le-a dat fratelui său, Iancu, pentru a avea grijă de bancnote.

Și, după ce a luat microfonul cu el, în piscină, Culiță Sterp s-a apucat să numere banii pe care îi primea, ca dedicație, de la naș.

ADVERTISEMENT

Câți bani a câștigat Culiță Sterp în câteva minute! Suma e uriașă

Eforturile lui Culiță Sterp nu au rămas nerăsplătite, iar nunta din Maramureș la care a fost invitat să cânte a fost una la care, cu siguranță, a stabilit un adevărat record când vine vorba de încasări.

”De la nașul mare! Încă două milioane, 75, 76. (…) 101, 102 milioane”, striga, din piscină, Culiță Sterp în timp ce nașul mare îi lipea bancnote de 100 și de 50 de lei de frunte, iar Faimosul le strângea cu atenție, având în mână o grămadă uriașă de bani.

Mai mult, ne-au dezvăluit surse apropiate de Culiță Sterp, suma de bani pe care a încasat-o la nunta din Maramureș este, cu adevărat, impresionantă chiar și pentru un cântăreț cu succesul lui Culiță Sterp, totalul depășind cu mult 10.000 de euro.

Câți bani a câștigat Culiță Sterp la Survivor România 2021

Culiță Sterp era unul dintre cei mai bine plătiți concurenți de la Survivor România 2021, Faimosul având un contract cât se poate de avantajos.

Astfel, sursele FANATIK ne-au dezvăluit că Faimosul Culiță Sterp încasa, pentru fiecare săptămână petrecută – suferind de foame și luptând pe trasee – la Survivor România 2021, nu mai puțin de 3500 de euro.

Iar asta înseamnă că la nunta din Maramureș, Culiță Sterp a încasat mai mulți bani decât a făcut-o în trei săptămâni de Survivor România, iar refuzul lui de a merge, în weekend, în Republica Dominicană devine ușor de înțeles.

Iar cum Culiță Sterp a renunțat la Survivor România 2021 după 21 de săptămâni petrecute în Republica Dominicană, grăbit să ajungă acasă de faptul că iubita lui trebuia să nască, Culiță Sterp a încasat o sumă amețitoare, 73.500 de euro, la care, culmea, s-au mai adăugat 1.000 de euro, din partea producătorilor, pentru momentul nașterii fiului său.

Culiță Sterp se pregătește de nuntă?

Culiță Sterp a explicat, chiar înainte de a i se naște băiețelul, că are de gând să se căsătorească cu Daniela, mama copilului artistului, doar că o va face după ce vor fi rezolvate anumite formalități.

”Ne-am dorit (copilul, n. red.), nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a spus Culiță Sterp, pe vlogul său.

ADVERTISEMENT