Life

De ce nu a mers fiul Elenei Ionescu la grădiniță: „Nu s-a adaptat”

Elena Ionescu a dezvăluit motivul pentru care fiul său nu a mers la grădiniță până la vârsta de patru ani, dar și cum se descurcă micuțul în colectivitate.
07.11.2022 | 13:58
De ce nu a mers fiul Elenei Ionescu la gradinita Nu sa adaptat
Elena Ionescu și-a înscris băiețelul la grădiniță. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu este mamă cu normă întreagă și, de când fiul său a venit pe lume, este aproape mereu alături de el. Răzvan Andrei a mers la grădiniță abia de curând, la vârsta de patru ani, iar artista a explicat de ce.

Motivul pentru care Elena Ionescu nu și-a înscris fiul la grădiniță până la vârsta de patru ani

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, este o mamă dedicată. Artista se ocupă cât poate de mult de fiul său, Răzvan Andrei, și chiar dacă după divorțul de tatăl copilului a fost nevoită să învețe să se descurce singură, nu se plânge.

ADVERTISEMENT

Pentru a se concentra și pe carieră, l-a luat pe micuț cu ea peste tot încă de când a născut. În prezent, băiețelul își petrece sfârșitul de săptămână cu tatăl său, iar de de curând merge și la grădiniță.

„Eu de când l-am născut l-am avut cu mine cam peste tot. De aceea l-am băgat târziu la grădiniță. El, săracul, se obișnuise cu mine. El este un copil puțin mai matur. L-am băgat direct în grupa mare pentru că nu s-a adaptat în grupa mică și grupa mijlocie, am trecut peste.

ADVERTISEMENT

Și atunci o să facă de două ori grupa mare. Nu m-a deranjat pentru că se înțelege foarte bine cu toți copiii acuma. E super sociabil. Era din start super sociabil”, a povestit Elena Ionescu la Pro TV.

Elena Ionescu este mândră de fiul său care, în cele din urmă, s-a integrat foarte bine în colectivitate și este încântat de toate activitățile la care ia parte.

ADVERTISEMENT

„Îi place să facă foarte multe activități și l-a antrenat treaba asta. S-a obișnuit instant și pentru mine asta e cea mai mare chestie, că s-a acomodat foarte, foarte repede”, a completat Elena Ionescu.

Elena Ionescu mai crede în dragoste divorț

Rănile provocate de divorț s-au vindecat, iar Elena Ionescu privește totul ca pe o lecție. Vedeta recunoaște că suportul familiei, care a și sfătuit-o să-și facă o nouă relație, a contat mult.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu și-a pierdut încrederea în iubire și nici în căsătorie. Este convinsă că persoana potrivită pentru ea există, dar nu vrea să forțeze lucrurile.

„Dacă nu se întâmplau niște momente de genul acesta probabil că nici nu evoluam la nivelul la care am evoluat. Toate m-au întărit.

Copilul mi-a dat o motivație în plus. Viața mea singură m-a ajutat foarte mult. Familia mea a fost alături de mine”, a spus Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT