Life

De ce nu are Carmen Șerban copii. Ce spune despre zvonurile conform cărora are o fetiță: „Au fost destule circuri în familie”

Carmen Șerban a vorbit despre motivul pentru care nu are copii și a dat lămuriri după zvonurile potrivit cărora ar fi mama unei fetițe și ar vrea să ascundă acest lucru.
06.07.2022 | 08:54
De ce nu are Carmen Serban copii Ce spune despre zvonurile conform carora are o fetita Au fost destule circuri in familie
De ce nu are Carmen Șerban copii. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Șerban a dezvăluit de ce nu are copii. De asemenea, aceasta a vorbit despre zvonurile potrivit cărora are o fetiță.

De ce nu are Carmen Șerban copii

Artista de muzică de petrecere iubește foarte mult copiii, dar aceasta nu a devenit niciodată mamă. Deși poate și-ar fi dorit să aibă urmași, artista a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată în rolul de mamă.

ADVERTISEMENT

Despre motivul pentru care nu a ajuns să devină mamă, Carmen Șerban spune că este din cauza faptului că viața nu a fost generoasă cu ea. Dar, dacă i-ar fi avut, s-ar fi lăudat cu ei.

Artista a mai spus că s-a preocupat de cariera sa, dar se bucură atunci când la concertele ei vin copiii.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am copii, dacă aș fi avut copii m-aș fi lăudat în gura mare, nu e nimic de ascuns. Viața nu a fost atât de generoasă cu mine pe aceste planuri. Nu m-aș fi văzut sincer în viața de mamă, chiar dacă îmi plac mult copiii, iar ei trag la mine la toate spectacolele.

Vin părinții și îmi spun că copiii lor nu merg la nimeni, dar plâng că vor să stea cu mine. E foarte plăcută senzația asta, însă eu am pus accent foarte tare pe carieră”, a dezvăluit artista  în emisiunea Exclusiv VIP de pe Prima TV.

ADVERTISEMENT

Carmen Șerban, dezvăluiri despre zvonurile conform cărora e mamă

S-a spus la un moment dat că artista ar avea o fetiță, dar a ascuns că este mamă.

Aceste zvonuri au creat o adevărată dezbinare în familia lui Carmen Șerban, după cum a mărturisit chiar aceasta, deoarece fetița respectivă este nepoțica ei, iar mama sa adevărată s-a supărat.

Cumnata lui Carmen Șerban chiar a crezut că artista a răspândit aceste zvonuri, motiv de „circuri în familie”, a mărturisit cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Am citit în presă că s-a scris că aș avea un copil, e nepoțica mea, nu e fetița mea.

Au fost destule circuri în familie, pentru că cumnata mea credea că eu spun lucrurile astea, dar erau inventate de presă, copiii ei sunt copiii ei și ai fratelui meu”, a mai dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT