Life

De ce nu are Neti Sandu copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spus adevărul: “Problema asta a fost”

Neti Sandu a explicat motivul pentru care nu are copii. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a făcut dezvăluiri sincere.
05.09.2023 | 15:29
De ce nu are Neti Sandu copii Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a spus adevarul Problema asta a fost
Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a dezvăluit motivul pentru care nu are copii. Astrologul de la Pro TV a recunoscut că are regrete în acest sens, deoarece și-ar fi dorit să devină mamă.

De ce nu are Neti Sandu copii. Motivul sincer al prezentatoarei de la Pro TV

Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a explicat motivul pentru care nu are copii. Vedeta și-ar fi dorit să devină mamă și recunoaște că are regrete în acest sens.

ADVERTISEMENT

În tinerețe, Neti Sandu (64 de ani) credea că un copil trebuie crescut într-un anumit fel, însă și-a schimbat opinia după 40 de ani. Vedeta de la Pro TV nu este sigură dacă ar fi fost bine sau nu să aibă copii.

Deși spune că ar fi putut avea copii, Neti Sandu consideră că avea deja o vârstă înaintată. “Cel mai mare regret este că poate era frumos să am un copil. Cred, adică nu sunt foarte sigură, dar era frumos. (…)

ADVERTISEMENT

Problema asta a fost, că eu cât am fost tânără, credeam că un copil trebuie crescut într-un anumit fel. Dar după vreo 40 și ceva de ani, am descoperit că altfel se cresc copiii.

Deci de aia nu știu sigur, dacă era bine să am. Era bine să am în partea a doua a vieții, dar eram prea în vârstă, când am aflat eu cum trebuie crescut un copil”, a declarat Neti Sandu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că un copil nu trebuie neapărat să fie crescut așa cum au fost părinții, deoarece lucrurile se schimbă. Neti Sandu nu ar fi vrut ca propriul copil să treacă prin ceea ce a trecut generația ei.

“Eu am trăit în comunism, nu erau toate cursurile astea motivaționale și de dezvoltare personală care arată cum trebuie crescut un copil și atunci l-aș fi crescut după moda veche și ar fi avut traumele pe care le are generația mea”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Neti Sandu după ce se va retrage din televiziune

Neti Sandu lucrează la Pro TV încă de când s-a lansat postul TV. Prezentatoarea încă nu știe exact cu ce se va ocupa la pensie, dar  va găsi ceva ce i se potrivește, așa cum s-a apucat și de astrologie după absolvirea facultății.

“O să inventez ceva care mi se potrivește, așa cum am inventat și asta, că nu m-a obligat nimeni. Eu m-am apucat de astrologie după ce am terminat facultatea, pentru că mă plictiseam.

Învățasem atât de bine să învăț și dup-aia zic ‘eu am rămas fără job, nu mai învăț?!’, iar apoi m-am apucat de astrologie. Când o să ies la pensie, o să inventez ceva”, a mai spus astrologul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: