Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu i-a dat Gigi Becali mesaj lui Dan Șucu după Craiova – Rapid 1-1? Ce l-a enervat pe patronul FCSB

Gigi Becali a mărturisit care este motivul pentru care nu i-a dat niciun mesaj lui Dan Șucu la finalul duelului dintre Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1.
06.03.2024 | 09:00
De ce nu ia dat Gigi Becali mesaj lui Dan Sucu dupa Craiova  Rapid 11 Ce la enervat pe patronul FCSB
Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a dat mesaj lui Dan Șucu. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB este supărat pe finanțatorul de la Rapid. Gigi Becali nu i-a dat niciun mesaj lui Dan Șucu și nici nu intenționează să facă astfel de lucruri cu patronul giuleștenilor, așa cum a mai făcut cu Mihai Rotaru.

De ce nu i-a dat Gigi Becali mesaj lui Dan Șucu după Craiova – Rapid 1-1? Ce l-a enervat pe patronul FCSB

Patronul celor de la FCSB mai glumește cu Mihai Rotaru după duelurile din campionat. Cei doi își trimit mesaje din când în când, dar latifundiarul din Pipera susține că nu a mai făcut asta după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost întrebat dacă i-a dat mesaj lui Dan Șucu. Patronul de la FCSB este supărat pe finanțatorul celor de la Rapid după ce acesta a dat o declarație care l-a enervat pe Becali.

“Nu i-am dat mesaj lui Rotaru. I-am dat atunci o dată. Acum nu o ții așa că e obrăznicie. Lui Șucu nu îi dau. Nici lui Mihai nu îi dădeam, dar el mi-a dat mie mesaj cu ‘Ți-am dat nana!’. El a început. 

ADVERTISEMENT

Cu Șucu nu am glume d-astea. Singurul lucru care m-a enervat la Șucu, a fost atunci când a zis că pentru ei e un eșec să termine sub FCSB. Așa a zis el. Atunci m-a enervat. Tu Șucu să termini în fața lui Becali, păi cum să poți asta? Nu se poate asta. Speră.

Aseară a zis Mihai că a fost un joc încrâncenat. Dar eu aseară nu am văzut valoare, decât la Mitriță, atât”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre echipa lui Mihai Rotaru: “La mine nici în tribună nu stau”

Gigi Becali a mai discutat și despre echipa lui Mihai Rotaru. Finanțatorul “roș-albaștrilor” are încredere în Universitatea Craiova și speră ca oltenii vor urca până pe locul doi. Latifundiarul din Pipera i-a criticat banca lui Rotaru, dar speră că va regla lucrurile în play-off.

“Mai bine că a ieșit egal și îți spun de ce. Eu tot mai cred în Craiova, este adevărat că are exagerări Rotaru, dar eu cred în Craiova. O să vadă și o să regleze tirul, ce înseamnă să reglezi? Pune rotița mică la rotița ei și mare la rotița ei.

ADVERTISEMENT

Dacă Screciu la echipa națională a fost mijlocaș, datorită lui ne-am calificat și s-a văzut. Ce faci, îl duci fundaș central? După spui că nu am bancă, joacă cu jucătorii tăi lasă banca pe care ai adus-o tu. Banca pe care ai adus-o din străinătate nu o las nici în tribune să stea la mine.

Mă doare capul, nu mai vreau să dau nume. Faptul că a spus că nu am bancă, atunci îi răspund. La mine nu stă nici în tribune banca lui, le dau câte 100.000 la fiecare să plece. Nu toți, ce a luat acum. Aia veche are calitate, atunci cred în Craiova”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, enervat de Dan Șucu

ADVERTISEMENT