Sport

De ce nu a jucat Alex Mitriță în Universitatea Craiova – Slovacko! Decizia lui Ivaylo Petev

Alex Mitriță nu se află în lotul lui Ivaylo Petev pentru ultimul amical al iernii cu FC Slovacko din Antalya, iar FANATIK a aflat ce s-a întâmplat cu atacantul lui U Craiova
14.01.2024 | 16:46
De ce nu a jucat Alex Mitrita in Universitatea Craiova  Slovacko Decizia lui Ivaylo Petev
De ce nu joacă Alex Mitriță în Universitatea Craiova – Slovacko! Decizia lui Ivaylo Petev. sursă foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” se pregătesc să încheie stagiul de pregătire din Antalya după amicalul cu FC Slovacko, formație din campionatul Cehiei. Alex Mitriță nu este pe foaia de joc a Universității Craiova, însă Ivaylo Petev nu are motive de îngrijorare în privința „Piticului atomic”.

De ce nu joacă Alex Mitriță în Universitatea Craiova – Slovacko

Elevii lui Ivaylo Petev revin în România pe 15 ianuarie după amicalul cu FC Slovacko din Cehia, iar tehnicianul bulgar își va îndrepta atenția asupra partidei cu Farul Constanța. Suporterii „alb-albaștrilor” s-au îngrijorat atunci când au observat că Alex Mitriță nu este în lotul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Totuși, veștile din partea staff-ului medical nu îi îngrijorează pe Ivaylo Petev înaintea primului meci din SuperLiga în 2024. Din informațiile FANATIK, Alex Mitriță a resimțit o încărcătură în urma programului încărcat din timpul cantonamentului, iar bulgarul a decis să îl menajeze pentru ultimul amical.

„Piticul atomic” s-a antrenat separat înaintea confruntării cu Slovacko pentru a nu risca o accidentare care să îl împiedice să joace cu Farul și FCSB. Alex Mitriță este „motorul” Universității Craiova, fiind și cel mai bun marcator al grupării din Bănie: 8 goluri și 6 pase decisive în 20 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK că a renunțat să joace lângă Lionel Messi pentru a câștiga titlul cu Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie este pe locul trei la 10 puncte distanță față de FCSB, liderul din SuperLiga.

Alex Mitriță, despre relația cu Edi Iordănescu: „Nu ne-am certat! Ne-am strâns mâna și am plecat”

Alex Mitriță a lămurit relația cu Edi Iordănescu și mărturisește că lupta pentru un loc în lotul selecționerului pentru EURO 2024. Acesta a mărturisit că doar evoluțiile bune din tricoul Universității Craiova îl duce la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

„Am vrut să lămuresc și acest lucru, dar n-am avut ocazia. Am spus-o după meciuri. Dacă voi continua să am meciuri foarte bune, cu siguranță Mister va avea ochi și pentru mine. S-a interpretat greșit, de parcă eu m-aș fi propus la echipa națională.

N-am spus niciodată chestia asta. Am spus că dacă voi avea evoluții bune, meciuri cu goluri, sigur selecționerul mă va lua în calcul. La ultima convocare. De atunci nu am mai discutat deloc. Nu sunt un jucător care să nu își dorească să ajungă la echipa națională sau să nu lupte pentru o calificare la Euro. Cu siguranță îmi doream să fiu acolo.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să o numesc aroganță. Au fost discuții, dar nu cum se spune în presă că am avut certuri cu Mister sau cu altcineva. Au fost mici discuții, dar după aceea ne-am strâns mâna și am plecat. Atâta tot”, spunea Alex Mitriță.

  • 2,8 milioane de euro e cota lui Alex Mitriță
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.15 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - Farul