Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce nu l-a mai înjurat Peluza Sud pe Adrian Mititelu la Rapid – FC U Craiova 1-2. „Stați liniștiți! A fost doar o strategie”. Video exclusiv

Nu a fost ”război” în Giulești între Adrian Mititelu și ultrașii lui FCU Craiova, dar patronul oltenilor a spus la FANATIK SUPERLIGA că n-a fost decât o strategie a fanilor.
13.02.2023 | 16:38
De ce nu la mai injurat Peluza Sud pe Adrian Mititelu la Rapid  FC U Craiova 12 Stati linistiti A fost doar o strategie Video exclusiv
De ce nu l-a mai înjurat Peluza Sud pe Adrian Mititelu la Rapid - FCU Craiova 1-2.
ADVERTISEMENT

FCU Craiova și-a reconfirmat statutul de piază rea a Rapidului și s-a impus în Giulești cu 2-1. Un succes pe care, la final, fanii l-au sărbătorit cântând alături de echipă.

Adrian Mititelu crede că ”liniștea” din Giulești, acolo unde nu a mai fost înjurat, nu a fost decât o strategie a ultrașilor

Rapid – FCU Craiova se anunța un meci cu scântei din pricina conflictului existent în tabăra olteană între Adrian Mititelu și ultrași. Cu atât mai mult cu cât patronul solicitase ca giuleștenii să nu-i primească pe cei din Peluza Sud 1997. Și anunța că va scoate echipa de pe teren în cazul în care va fi înjurat.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, în Giulești au fost prezenți și fanii oaspeților, dar și Adrian Mititelu. Care a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare să vadă pe viu atmosfera creată de fanii Rapidului.

”Da, mă duc pe stadion, că vreau să văd capodopera din Giulești! Încă de când l-am văzut la televizor, mi s-a părut ceva fantastic! Vreau să simt și eu cum e acolo!”, anunța Mititelu, înaintea jocului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Temerile că meciul ar putea să fie oprit prematur, așa cum s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe, au fost nefondate. Mititelu, dar și fanii, au savurat succesul favoriților. Iar cei din urmă l-au și celebrat, la final de joc, alături de jucători.

Pentru Adrian Mititelu însă, atitudinea suporterilor față de el nu este un semn că s-a îngropat securea războiului”M-au înjurat, nu ați auzit. Mi-au mai dat puțină…

ADVERTISEMENT

Stați liniștit, că au vrut ei să arate că acum că nu sunt cum spun eu. Sau cum spun alții. Dar, probabil, totul a fost făcut ca strategie.

Să vedem acum ce o să fie la meciul următor. Pentru că, deocamdată, miercuri așteptăm o decizie”, a spus Adrian Mititelu în cea mai recentă ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO și pagina de Facebook FANATIK  la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați contul FANATIK de Twitch.

ADVERTISEMENT