Life

De ce nu s-a căsătorit Anna Lesko, deși a avut două ocazii. Cântăreața a elucidat misterul abia acum

Anna Lesko a fost întrebată care este motivul pentru care nu a ajuns la altar, deși a avut relații de lungă durată. Una dintre ele a făcut-o mamă de băiat.
26.05.2022 | 09:50
De ce nu sa casatorit Anna Lesko desi a avut doua ocazii Cantareata a elucidat misterul abia acum
Anna Lesko spune de ce nu a ajuns la altar. Frumoasa artistă dă cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus de ce nu s-a căsătorit, deși susține că a avut două ocazii până în prezent. Îndrăgita artistă a fost cerută în căsătorie de doi dintre partenerii de viață, iar acum elucidează misterul legat de aceste relații.

Anna Lesko spune de ce nu a ajuns la altar. Frumoasa artistă dă cărțile pe față

Anna Lesko spune de ce nu s-a căsătorit nici măcar cu tatăl fiului său, DJ Vinnie. Fosta concurentă de la Ferma. Orășeni vs. Săteni a dat cărțile pe față și a vorbit foarte deschis despre motivul pentru care nu a ajuns la starea civilă.

ADVERTISEMENT

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat cu brio.

Pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a spus artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, dezvăluiri despre perioadele grele. Cum le depășește

Anna Lesko este o persoană veselă și mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu înseamnă că nu are și perioade mai grele. Vedeta spune cum reușește să treacă peste problemele și greutățile, subliniind că nu poate sta supărată.

Frumoasa artistă nu lasă tristețea să o acapareze sau să se transforme în frustrare. Vedeta se eliberează de fiecare dată când are momente neplăcute și vorbește cu o persoană apropiată când este supărată.

ADVERTISEMENT

„Contează foarte mult felul tău de a fi. Cred că am mai fost supărată cândva și nu mi-a plăcut de mine așa.

Eu întotdeauna m-am analizat și mă analizez în continuare mai elaborat, iar mie îmi place foarte mult să mă surprind, să canalizez atenția asupra mea atunci când se petrec anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Am reflectat și nu îmi place de mine supărată. Îmi place foarte mult să mă implic, sunt foarte pasională în ceea ce fac, sunt acolo cu totul. Nu pot să fac toate acestea dacă sunt supărată. Trec foarte repede peste asta”, a mai spus Anna Lesko.

ADVERTISEMENT