Life

De ce nu și-a adus Andreea Bălan fiicele la școală în prima zi: ”Cred că le duc pe 15”

Andreea Bălan nu și-a dus fiicele în prima zi de școală. Se pare că cele mici vor ajunge de abia în jurul datei de 15 septembrie înapoi în bănci.
11.09.2023 | 10:41
De ce nu sia adus Andreea Balan fiicele la scoala in prima zi Cred ca le duc pe 15
De ce nu și-a adus Andreea Bălan fiicele la școală în prima zi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu și-a dus fiicele în prima zi de școală. De ce a luat artista o astfel de decizie? Chiar ea spune că cel mai probabil pe data de 15 septembrie, Ella și Clara vor ajunge înapoi în bănci.

De ce nu și-a adus Andreea Bălan fiicele la școală în prima zi

Andreea Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista formează un cuplu cu Victor Cornea și încearcă să fie alături de iubitul ei atât cât poate. Dovada cea mai clară este decizia luată de vedetă.

ADVERTISEMENT

Deși școala începe astăzi, 11 septembrie, Andreea Bălan și fiicele sale sunt plecate. Întreaga familie a plecat la Cupa Davis. De asemenea, artista, alături de Clara și Ella vor merge și la plajă.

Astfel, fetițele vor ajunge la școală de abia pe 15 septembrie. Mai mult de atât, într-un interviu acordat recent Andreea Bălan spune că cele trei au ”treabă”, astfel că mai au nevoie de timp.

ADVERTISEMENT

„Începem școala pe 15. A pe 11 septembrie începe? Cred că le duc pe 15 eu. Noi mergem la mare că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare. Avem treabă”, a declarat artista pentru ego.ro.

Ella și Clara studiază la o școală de muzică

Deși vor ”întârzia” anul acesta la școală, Andreea Bălan spune că fetele ei sunt deja pregătite. Și-au făcut temele de vacanță, rechizitele sunt deja cumpărate, iar Ella și Clara sunt gata de noul an școlar.

ADVERTISEMENT

„Ella începe clasa întâi, iar Clara va fi în grupa mare la grădiniță. Avem rechizite, avem ghiozdănel, avem tot ce ne trebuie, deci suntem pregătite. Ela și-a făcut temele toată vara, că a primit teme, e foarte organizată, foarte disciplinată, ordonată, abia așteaptă. Clara mai puțin, nu știe ce e de capul ei”, a mai dezvăluit ea.

Menționăm faptul că fiicele artistei deja vor să calce pe urmele mamei lor. Ambele studiază la școală de muzică, drept urmare, artista a decis să le îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Andreea Bălan a mai dezvăluit că va fi alături de ele în prima zi de școală. În ceea ce îl privește pe George Burcea, artista spune că nu știe dacă fostul ei soț va fi sau nu prezent.

Se pare că cei doi încă nu au vorbit. Dacă va avea însă filmări în ziua respectivă, cel mai probabil actorul nu va putea ajunge. Chiar și așa, Andreea Bălan va fi alături de ele.

ADVERTISEMENT