Life

De ce nu vrea Corina Caragea să se căsătorească: ”Mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice”

Corina Caragea formează un cuplu de mai bine de zece ani cu Robert Pongracz, dar cei doi nu s-au căsătorit încă. Care este motivul?
04.11.2023 | 12:40
De ce nu vrea Corina Caragea sa se casatoreasca Ma gandesc de 7 ori inainte sa fac orice
De ce nu vrea Corina Caragea să se căsătorească. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corina Caragea are 40 de ani și formează un cuplu cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, însă nici vorbă de căsătorie, momentan.

De ce nu vrea Corina Caragea să se căsătorească

Corina Caragea este una dintre vedetele care a ales să își țină viața personală doar pentru ea. Foarte rar, aceasta a vorbit despre planurile ei de viitor, ori despre relația sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, relația cu Robert Pongracz a fost mereu ținută departe de ochii curioșilor. Asta în ciuda faptului că ambii parteneri formează un cuplu de mai bine de un deceniu.

De ce nu vrea Corina Caragea să se căsătorească? Într-un interviu acordat pentru viva.ro, aceasta a dezvăluit câteva detalii interesante. Se pare că prezentatoarea tv alege să se gândească de mai multe ori înainte de a lua o decizie.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a aruncat niciodată cu capul înainte, pentru că rămâne fidelă deciziei sale. Referitor la căsătorie, Corina Caragea spune că în opinia ei, iubirea poate exista și fără un act semnat.

”Dragostea fără căsătorie poate exista”

De asemenea, ea a mai povestit că momentan căsătoria nu intră în categoria realizări. Vedeta consideră că fiecare persoană poate alege dacă își dorește sau nu acele acte și că nimeni nu trebuie să fie judecat.

ADVERTISEMENT

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu își dorește să se căsătorească, vedeta ia în calcul însă să devină mamă, dar nu acum. Ea povestește că are alte proprietăți momentan, iar ”meseria” de mamă este una cu adevărat dificilă.

Astfel, în momentul în care va fi pregătită, va aduce un copil pe lume. „Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT