Life

De ce nu vrea Simona Hapciuc să-și prezinte iubitul fiului ei: “E un risc foarte mare pentru el”

Simona Hapciuc a dezvăluit de ce nu vrea să-și prezinte iubitul fiului ei. Vedeta formează un cuplu cu Yamato Zaharia de ceva timp.
28.10.2022 | 07:40
De ce nu vrea Simona Hapciuc sasi prezinte iubitul fiului ei E un risc foarte mare pentru el
Simona Hapciuc încă nu și-a prezentat iubitul fiului ei. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și iubitul ei, Yamato Zaharia, sunt împreună de ceva timp, dar încă nu i l-a prezentat fiului ei, Dimitrie. Fosta concurentă de la Survivor 2021 a explicat de ce a luat această decizie.

Simona Hapciuc nu vrea să-și prezinte iubitul fiului ei, Dimitrie

Invitați în cadrul unei emisiuni, cei doi au vorbit despre relația lor. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 se înțelege foarte bine cu Yamato, care a acceptat faptul că are un copil.

ADVERTISEMENT

Cu toate că relația lor merge bine, Simona Hapciuc nu i l-a prezentat pe Yamato fiului ei, Dimi. Antrenoarea de fitness nici nu are de gând să facă acest lucru în viitor.

Fiul ei nu a cunoscut niciodată o figură paternă. Vedeta se teme că l-ar dezechilibra dacă ar apărea cineva în viața lui.

ADVERTISEMENT

În plus, nimic nu e sigur în viață, iar Simona Hapciuc spune că mai târziu poate fi cu un alt bărbat și nu vrea ca acest lucru să-l influențeze pe Dimi.

Blondina nu vrea ca băiatul ei să treacă de la o femeie la alta atunci când va crește. În acest sens l-a dat ca exemplu negativ pe tatăl fiului ei.

ADVERTISEMENT

“Dimi, mai ales că nu a cunoscut niciodată o figură paternă, ar putea pe oricine i-aș prezenta să îl preia așa. Până la urmă, în viață, nimic nu e sigur. Nu pot să îi fac chestia asta, l-aș dezechilibra. Cum ar crește, cu ce principii, emoții?

Azi unul, peste un an altul. Ar crește și ar crede că e o normalitate. O să aibă 40 de ani și o să îi rup picioarele dacă face așa cu femeile. E un risc foarte mare pentru el, ca și copil, din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Crescându-l pe Dimi fără un tată și fără un bărbat lângă mine, nu vreau ca el când va crește să repete istoria lui taică-su și să fie genul de bărbat care să se perinde de la o femeie la alta, pentru că așa a văzut el și la mami, că s-au perindat în viața ei mai mulți bărbați.”, a declarat Simona Hapciuc în cadrul emisiunii Bărbați vs. Femei, potrivit wowbiz.ro.

Simona Hapciuc, despre relația cu Yamato

Simona Hapciuc și iubitul ei se completează foarte bine unul pe celălalt, după cum a spus sportiva. Vedeta nu are o problemă cu faptul că iubitul ei este căutat de alte femei, ci chiar din contră. Blondina consideră că acest lucru îl face mai interesant.

Fosta asistentă TV recunoaște că nu este o persoană geloasă, ci posesivă.

“Eu sunt convinsă de faptul că telefonul lui este plin poze de la fete, dar îți dai seama ce frustrant ar fi pentru mine ca femeie să am un bărbat care să nu fie căutat de nimeni.

Adică ești prost, de ce nu te mai caută niciuna? Atunci problema sunt eu, înseamnă că sunt cu un bărbat care nu mai e interesant pentru nimeni și nici eu nu mai vreau să fiu.”, a explicat Simona Hapciuc în cadrul aceluiași interviu.

După eliminarea de la Survivor România 2021, Simona Hapciuc a încercat să-și refacă viața sentimentală. Vedeta a fost o scurtă perioadă cu fostul Războinic Albert Oprea, dar cei doi și-au dat seama ulterior că nu sunt potriviți unul pentru celălalt.

De data aceasta, lucrurile par să meargă bine pentru fosta asistentă de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT