Sport

Galeria Rapidului protestează și a afișat un mesaj special pentru Bocciu la meciul cu Farul! Foto

Galeria Rapidului a fost în centrul atenției la meciul Rapid - Farul. Ultrașii au protestat și au cerut eliberarea liderului galeriei „alb-vișinii”.
15.03.2024 | 21:10
Galeria Rapidului protesteaza si a afisat un mesaj special pentru Bocciu la meciul cu Farul Foto
Galeria Rapidului a protestat la meciul cu Farul și a cerut eliberarea lui „Bocciu”
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a umplut Peluza Nord de pe stadionul Giulești la meciul cu Farul, însă ultrașii au găsit o formă inedită de protest. Ultrașii nu au cântat în startul partidei cu „marinarii” și au afișat mai multe bannere pentru Liviu Ungurean, arestat pentru 30 de zile.

Galeria Rapidului cere eliberea lui Liviu Ungurean: „Bocciu liber!”

Niciun sunet nu s-a auzit din galeria Rapidului în startul partidei cu Farul, însă întreg stadionul a cântat imnul echipei „Suntem peste tot acasă”, sub privirile lui Dan Șucu și Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Rapid a afișat mai multe bannere de susținere pentru liderul lor care se află în arest preventiv: „Bocciu liber!”, „Ultrași liberi!”.

Clubul a transmis de asemenea un mesaj de unitate pe tabela de marcaj a stadionului: „Împreună suntem de neclintit”, mesaj devenit deja laitmotiv la meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului nu poate sta la Peluza Sud, închisă după incidentele de la derby-ul cu FCSB

La partida dintre Rapid și Farul asistă 10.800 de fani. Giuleștenii au primit o amendă de 60.000 de lei după show-ul pirotehnic de la meciul cu FCSB, iar Peluza Sud de pe stadionul Giulești a fost închisă.

Jucătorii Rapidului au intrat de asemenea pe teren cu banner de susținere pentru Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului: „Bocciu liber!”.

ADVERTISEMENT

Crainicul Rapidului a ținut de asemenea să transmită un mesaj de unitate: „După cele întâmplate în ultima perioadă, avem motive să demonstrăm că suntem o familie, ca împreună suntem de neclintit. Nu puteți voi lovi, cât putem noi iubi”. 

Suporterii giuleșteni au continuat războiul împotriva autorităților și au strigat într-o singură voce: „Libertate pentru suporteri!”. De cealaltă, parte ultrașii Farului au intrat de asemenea în tribune după minutul 20, tot ca formă de protest.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae este și el prezent la meci alături de finanțatorii Rapidului. Președintele clubului „alb-vișiniu” s-a salutat înainte de meciu cu analistul FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță și apoi și-a luat locul în tribune. Alături de aceștia este prezent și Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului.

  • 10.800 de fani sunt prezenți la Rapid – Farul pe stadionul Giulești
ADVERTISEMENT