Life

De ce s-a despărțit, de fapt, Bogdan Lobonț de fata lui George Copos. „Băi, președintele de la Ajax n-are și el o fiică?”

Motivul care a dus la despărțirea dintre Bogdan Lobonț și Alexandra, fiica lui George Copos. Ce a mărturisit renumitul portar.
17.06.2023 | 00:00
De ce sa despartit de fapt Bogdan Lobont de fata lui George Copos Bai presedintele de la Ajax nare si el o fiica
Cât timp au fost împreună Bogdan Lobonț și Alexandra, fiica lui George Copos. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț și Alexandra, fiica lui George Copos, au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu peste 20 de ani. Deși acționarul principal al clubului Rapid nu a fost de acord și s-a opus în special apariției prin ziare, Bogdan și Alexandra s-au încăpățânat să fie împreună. Însă, relația lor nu a rezistat. Din ce motiv?

De ce s-au despărțit Bogdan Lobonț și fiica lui George Copos

Fostul portar a fost invitat de curând într-o emisiune TV și a rememorat perioada când forma un cuplu cu Alexandra Copos. Bogdan Lobonț a mărturisit că o bună perioadă, relația lui cu fiica lui George Copos a fost un subiect de amuzament pentru colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

”Era foarte mult mișto din partea colegilor. Categoric! Dar nu numai la Rapid, ci și la echipa națională.  La fiecare acțiune, Iulică Filipescu tot timpul mă lua la mișto. Am ajuns la Ajax și mă întreabă ‘băi, președintele de la Ajax n-are și el o fiică?”, a declarat Bogdan Lobonț în emisiunea SuperFanii.

Bogdan Lobonț și Alexandra Copos s-au cuplat la finalul anilor 90, dar în vara lui 2000 au luat-o pe căi separate. Motivul a fost faptul că tânăra a pus în prim-plan cariera, plecând la studii în Elveția, iar goalkeeperul a plecat la Ajax Amsterdam.

ADVERTISEMENT

George Copos, contra relației fiicei sale, Alexandra, cu Bogdan Lobonț. Ce condiție a impus

Odată cu pătrunderea în Ajax Amsterdam, Bogdan Lobonț a stat șase ani în Olanda și a uitat-o complet pe fosta lui parteneră. De altfel, tatăl acesteia, George Copos, i-ar fi impus o clauză fiicei sale, care prevedea ”fără apariții prin presă”.

Alexandra și-a încălcat, însă, clauza la un moment dat, fiind surprinsă de niște jurnaliști alături de Bogdan Lobonț. Drept urmare, s-ar fi ales cu o amendă de 5.000 de dolari chiar din partea tatălui ei, ambii lucrând la o afacere de familie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se mai spune și că Bogdan Lobonț și-a schimbat complet stilul de viață când era cu Alexandra Copos. Mergea la spectacole la Operă, citea foarte mult și avea o perspectivă diferită față de tot ce-l înconjura. De altfel, a renunțat și la nopțile din cluburi.

Alexandra Copos, căsătorită cu un columbian bogat

În prezent, Alexandra Copos este o afaceristă de succes și este căsătorită de 10 de ani cu un columbian bogat, pe nume Diego Prada. În 2021, Alexandra Copos de Prada a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță.

ADVERTISEMENT

Diego Prada conduce mai multe companii ales socrului, cot la cot cu Alexandra. Cei doi s-au cunoscut la studii, în Statele Unite ale Americii. Ulterior, s-au căsătorit civil în SUA, iar religios în 2013, în România, într-o locație superbă de lângă Sighișoara.

ADVERTISEMENT