Life

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică: „Am luat măsuri târziu”

De ce a ales Andreea Marin să pună punct mariajului cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a recunoscut adevăratul motiv după 10 ani de la separare
27.12.2023 | 22:25
De ce sau despartit de fapt Andreea Marin si Stefan Banica Am luat masuri tarziu
Care a fost momentul care a determinat-o pe Andreea Marin să divorțeze de Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din lumea mondenă. Relația lor a fost una cu bune și cu rele, așa cum se întâmplă în majoritatea cuplurilor. Și, totuși, la un moment dat, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani

În urmă cu mulți ani, Andreea Marin își asuma povestea de dragoste cu Ștefan Bănică Jr. A fost una dintre relațiile care a ocupat multă vreme primele pagi ale tabloidelor.

ADVERTISEMENT

Nu doar povestea de dragoste a stârnit curiozitatea fanilor. Un alt moment care a ajuns extrem de repede în atenția celor de acasă a fost divorțul dintre cei doi. Deși nimeni nu se aștepta la asta, se pare că finalul a fost inevitabil.

Atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr, au dat dovadă de maturitate. Cei doi nu au discutat deloc acest subiect în public, semn că au preferat să râmână ceva intim. Și, totuși, după ani buni de la această decizie, Andreea a recunoscut de ce s-a ajuns în acel punct.

ADVERTISEMENT

De obicei, Andreea Marin este foarte discretă cu viața ei personală. Acesta nu a făcut niciodată un obicei din a povesti ce se întâmplă la ea în casă și a stat mereu departe de scandaluri. Dar, acum, a simțit nevoia să își deschidă sufletul în fața fanilor.

S-a zvonit că artistul ar fi fost agresiv cu fosta sa soție

Fosta prezentatoare de la ”Surprize, surprize” a recunoscut că mariajul cu Ștefan Bănică Jr. nu a fost deloc unul benefic pentru starea ei psihică. Andreea Marin era în depresie, așa că singura metodă de a scăpa de asta a fost să divorțeze.

ADVERTISEMENT

”Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu.”, a spus Andreea Marin în podcastul lui Mihai Morar.

Andreea știa foarte bine că depresia este o boală și încă una destul de gravă. Pentru că nu a vrut să continue în starea perpetuă de nefericire, aceasta a ales să pună capăt relației cu faimosul artist.

ADVERTISEMENT

Relația Andreea cu Ștefan Bănică Jr. a fost una destul de dificilă. De-a lungul timpului, s-a zvonit că acesta ar fi fost agresiv cu vedeta. Ba mai mult, ori de câte ori Andreea ar fi adus în discuție subiectul legat de despărțire, artistul o obliga să semneze fel de fel de convenții.

La mai bine de 10 ani de la divorț, pentru Andreea Marin, aceea a fost una dintre cele mai importante lecții pe care a primit-o de la viață. De atunci, vedeta are mult mai multă grijă la oamenii cu care se înconjoară și pe care îi primește în viața sa.

ADVERTISEMENT