News

De ce se teme Diana Șoșoacă: ”Mi se spune că vor da filmări intime din casa mea”

Diana Șoșoacă susține că este hărțuită și amenințată ca să se retragă din viața politică. Senatoarea spune că adversarii săi ar deține filmări intime, compromițătoare
19.03.2024 | 11:40
De ce se teme Diana Sosoaca Mi se spune ca vor da filmari intime din casa mea
Diana Șoșoacă susține că este victima unei campanii de amenințări și șantaj Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Liderul SOS România acuză faptul că ar fi ținta unei campanii murdare din cauză că, în ciuda scandalurilor recente în care a fost implicată, scorul ei electoral continuă să crească.

De ce se teme Diana Șoșoacă: ”Mi se spune că vor da filmări intime din casa mea”

Diana Șoșoacă susține că este șantajată cu filmări compromițătoare cu ea, care vor fi făcute publice, dacă nu renunță la funcția politică de senator.

ADVERTISEMENT

”Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia.

Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale.(…) Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva.

ADVERTISEMENT

Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte.

Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început de gravitatea lucrurilor. Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie.

ADVERTISEMENT

Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta.

Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a afirmat senatoarea la BZI LIVE.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă este în centrul unui scandal declanșat după ce și-a îndepărtat soțul, pe Silvestru Șoșoacă de la conducerea SOS România. Acesta din urmă a lansat o serie de acuzații la adresa senatoarei, a anunțat că dorește să divorțeze și să nu-i mai permită viitoarei sale foste soții să-i folosească numele.

ADVERTISEMENT