Life

De ce și-a dat Oana Radu propriul tată în judecată. Artista a câștigat procesul și e în culmea fericirii

De ce și-a dat Oana Radu propriul tată în judecată. Artista a mărturisit că a fost fericită să o facă și că este mândră că a câștigat.
23.01.2023 | 15:28
De ce sia dat Oana Radu propriul tata in judecata Artista a castigat procesul si e in culmea fericirii
De ce și-a dat Oana Radu propriul tată în judecată Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Radu și-a dat în judecată propriul tată. Florin Radu a pierdut procesul în fața fiicei sale, motiv de fericire pentru artistă.

De ce și-a dat Oana Radu propriul tată în judecată

Oana Radu și-a dat tatăl în judecată pentru bani, deoarece artista a vrut să recupereze de la bărbat toți banii pe care nu i-a plătit drept pensia alimentară.

ADVERTISEMENT

Pentru că bărbatul nu a plătit multe luni pensia alimentară pe care o datora pentru creșterea Oanei Radu, vedeta l-a dat în judecată și a câștigat. Nu a vrut să spună câți bani a încasat de la tatăl ei, dar suma era una „măricică”

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră!

ADVERTISEMENT

L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a mărturisit artista în podcastul „Dincolo de aparențe”.

Oana Radu a fost părăsită de tată când era bebeluș

Oana Radu a mai spus un adevăr trist din viața sa, acela că singura amintire frumoasă cu tatăl ei a fost atunci când a primit banii de la el pentru pensia alimentară neplătită.

ADVERTISEMENT

Mama vedetei a fost cea care i-a făcut o surpriză și a intentat proces bărbatului pe când fiica ei era minoră.

„Cred că singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii. Sincer și o zic onest! Atunci a fost pentru că eu nu împlinisem 18 ani când mami mi-a făcut o surpriză și împreună cu avocata noastră i-a intentat procesul.

ADVERTISEMENT

Eu nu știam, dar mami nu avea nevoie de semnătura mea, fiindcă eu eram încă minoră”, a mai adăugat ea.

Oana Radu a mai povestit și că mereu era invidioasă pe ceilalți copii care aveau ambii părinți, în timp ce ea era mereu doar cu mama sa.

ADVERTISEMENT
Tags: