Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”De ce stai câte o lună pe la echipe că văd că știi fotbal?” Nicolae Dică a răspuns fără mănuși

Nicolae Dică a avut parte de o întrebare neașteptată din partea lui Horia Ivanovici. Fostul antrenor al celor de la Voluntari a dat răspunsul pe loc.
03.04.2024 | 08:30
De ce stai cate o luna pe la echipe ca vad ca stii fotbal Nicolae Dica a raspuns fara manusi
„De ce stai câte o lună pe la echipe că văd că știi fotbal?” Nicolae Dică a răspuns fără mănuși. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, fostul antrenor al celor de la Voluntari și FCSB, a fost invitat special la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită LIVE în fiecare zi de marți, miercuri și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Nicolae Dică, dialog tare cu Horia Ivanovici: ”De ce stai câte o lună pe la echipe că văd că știi fotbal?”

Antrenorul care a mai fost și pe la CS Mioveni, a avut parte de un dialog tare cu Horia Ivanovici. În momentul în care Nicolae Dică a analizat prestația naționalei României, în meciul pierdut contra Columbiei cu scorul de 2-3, prezentatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a declarat că nu înțelege de ce tehnicianul stă câte o lună pe la echipe.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: ”Am o întrebare la tine, tu de ce stai câte o lună pe la echipe? Că văd că te pricepi la fotbal?”

Nicolae Dică: ”Pentru că nu au oamenii încredere în ceea ce pot face.”

Horia Ivanovici: ”Mă uit la tine, vorbești bine, ești convingător. De ce stai câte o lună pe la echipe în ultimul timp că nu înteleg? Adică un băiat ca tine, inteligent, care evident că înțelege, cum naiba stai câte o lună, că nu pricep? Mă uitam la tine și zic: „băiatul ăsta de ce stă câte o lună pe la echipe că nu pricep”, a fost nelămurirea lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, atac la conducătorii echipelor din Superliga României: ”Te pun antrenor azi și vor să ai rezultate de ieri”

Nicolae Dică a continuat dialogul cu Horia Ivanovici. Fostul tehnician al celor de la Voluntari a atacat conducerea echipelor din Superliga României, acesta fiind de părere că antrenorii au nevoie de timp la echipele de club.

Nicoale Dică: ”Pentru că în momentul când ajungi la o echipă, oamenii nu au răbdare cu tine. Te pun astăzi și vor să ai rezultate de ieri. Nu îți dau timp ca să faci anumite lucruri, să vezi o echipă când merge. Îți trebuie timp. Și tu când ai început să faci emisiunea, de la început ai avut raitingul așa mare?”

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: ”Nu, noi am avut de ieri rezultate noi (n.r – amândoi râd)”

Nicolae Dică: ”Nu, dar aducând invitați noi, invitați care se pricep, ai început să faci rating. Așa trebuie să funcționeze treaba si la echipele de club.” , a fost dialogul dintre cei doi la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică a fost demis de FC Voluntari după doar 7 meciuri. Antrenorul în vârsta de 43 de ani nu a reușit nicio victorie pe banca ilfovenilor, având un bilanț negativ de 4 înfrângeri și 3 rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, întrebare șoc pentru Nicolae Dică. Răspunsul tehnicianului