Life

De ce Stela Enache nu și-a refăcut viața după moartea soțului, Florin Bogardo: “Nu pot să fiu cu altcineva, nimeni nu se compară cu el în toată lumea asta”

Motivul pentru care Stela Enache nu are o relație de dragoste. Cântăreața în vârstă de 72 de ani a rămas văduvă acum 13 ani.
26.10.2022 | 15:20
De ce Stela Enache nu sia refacut viata dupa moartea sotului Florin Bogardo Nu pot sa fiu cu altcineva nimeni nu se compara cu el in toata lumea asta
Motivul pentru care Stela Enache nu are o relație. Cântăreața este văduvă de 13 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

De ce solista originară din Reșița nu și-a refăcut viața după moartea soțului, Florin Bogardo, alături de care a devenit mamă de două ori. Copiii vedetei, Anton Marin și Laura Maria, locuiesc în străinătate de multă vreme.

Motivul pentru care Stela Enache nu are o relație. Cântăreața este văduvă de 13 ani

Stela Enache a spus abia acum care este motivul pentru care a rămas singură după decesul lui Florin Bogardo, din 2009. Cântăreața nu se teme de singurătate și spune că este înconjurată de foarte mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Nu a putut să fie cu un alt bărbat pentru că mereu l-ar fi comparat cu fostul partener de viață, Florin Bogardo, pentru care are numai aprecieri. În plus, vedeta s-a dedicat complet carierei sale după ce a rămas văduvă.

„Nu există așa ceva. După Florin nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu pot să fiu cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta. Mi-am canalizat gândurile spre muzică, spre copii…

Eu chiar nu mă plictisesc singură. Cânt cam 90% doar piesele lui, am pe înregistrări și vocea lui. Am făcut două canale de YouTube, mă ocup de ele.

ADVERTISEMENT

E mare lucru să ai piese, fotografii și înregistrări cu omul drag, mai alină dorul… ”, a dezvăluit Stela Enache pentru ego.ro.

Stela Enache, mândră de cei doi copii ai săi

Stela Enache se declară mândră de cei doi copii. Fiica sa, Laura, și-a aniversat ziua de naștere recent. Tânăra locuiește în Italia, lucrează ca designer și este la rândul ei mama a doi copii frumoși.

ADVERTISEMENT

Anton seamănă leit cu tatăl lui, Florin Bogardo, atât la corp, cât și la fizionomie și înălțime. Băiatul artistei este stabilit în Germania și este specialist în managementul turismului și în economie.

ADVERTISEMENT
Tags: