Life

O nouă despărțire la care nimeni nu se aștepta! Și-au spus adio după șapte ani, iar cântăreața caută acum iubirea pe internet

O nouă despărțire la care nimeni nu se aștepta! Și-au spus adio după șapte ani. Cântăreața caută acum fericirea pe aplicațiile de dragoste.
24.10.2022 | 23:39
O noua despartire la care nimeni nu se astepta Siau spus adio dupa sapte ani iar cantareata cauta acum iubirea pe internet
O nouă despărțire la care nimeni nu se aștepta! Și-au spus adio după șapte ani. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Mel C de la Spice Girls și iubitul ei s-au separat după șapte ani împreună, exact în momentul în care nimeni nu se aștepta la acest lucru. Fosta cântăreață caută acum iubire pe internet!

O nouă despărțire la care nimeni nu se aștepta! Și-au spus adio după șapte ani

S-au despărțit în luna august a acestui an, după șapte ani de relație, iar Mel C, în vârstă de 48 de ani, pare că vrea să treacă cât mai repede peste durerea pricinuită de o despărțire și să găsească din nou iubirea.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a iubit vreme de mai mulți ani cu producătorul muzical  Joe Marshall, dar s-au despărțit recent. Așa că fosta membră de la Spice Girls a apelat la mijloacele moderne de găsire a iubirii și are un cont pe faimoasa aplicație de dating Hinge.

Totuși, până acum nu a avut mare succes, pentru că, spune ea, sunt multe femei superbe, iar toți bărbații sunt frumoși sunt gay.

ADVERTISEMENT

„Care e faza cu Hinge? Sunt necăsătorită și mă uit puțin în jur, sunt niște alegeri slabe. Se pare că există o mulțime de femei superbe, dar toți bărbații frumoși sunt gay”, a povestit aceasta, conform The Sun.

Spice girls
Mel C de la Spice Girls și restul grupului. foto colaj Fanatik / Instagram

Mel C de la Spice Girls a avut inima frântă din cauza unui cântăreț celebru

Despărțirea de producătorul muzical nu este singurul eșec în dragoste al solistei de la Spice Grils. Aceasta a avut o relație cu Robbie Williams în urma căreia a rămas cu inima frântă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mel C povestește în cartea ei autobiografică numită Who I Am că artistul a tratat-o foarte urât și a părăsit-o brusc, fără explicații

„Robbie s-a comportat urât – m-a părăsit brusc, într-un moment în care eram incredibil de vulnerabilă.

ADVERTISEMENT

Nu am niciun sentiment rău față de el acum, dar mi-a frânt puțin inima. Am fost rănită și umilită. Era cineva pe care îl admiram și m-a tratat oribil”, mărturisește aceasta în cartea ei.

ADVERTISEMENT