Life

De unde provin, de fapt, produsele din marca Deluxe de la Lidl. E singurul segment premium al retailerului. Sute de mii de români stau la coadă ca să le cumpere

Unde sunt fabricate alimentele din marca Deluxe. Lidl le pune la dispoziția clienților români și oamenii abia așteaptă să le consume.
07.10.2023 | 17:30
De unde provin de fapt produsele din marca Deluxe de la Lidl E singurul segment premium al retailerului Sute de mii de romani stau la coada ca sa le cumpere
Unde sunt fabricate alimentele din marca Deluxe. Lidl le pune la dispoziția clienților români și oamenii abia așteaptă să le consume. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De unde provin, de fapt, produsele din marca Deluxe de la Lidl. E singurul segment premium al retailerului. Sute de mii de români stau la coadă ca să le cumpere atunci când apar pe rafturile magazinelor.

Unde sunt fabricate alimentele din marca Deluxe. Lidl le pune la dispoziția clienților români și oamenii abia așteaptă să le consume

Te-ai întrebat vreodată unde sunt fabricate alimentele din marca Deluxe? Ei bine, Lidl le pune la dispoziția clienților români în anumite perioade din an, în special când vine vorba de cele mai frumoase sărbători.

ADVERTISEMENT

Aceste produse pot fi achiziționate de Crăciun sau de Învierea Domnului. Oamenii abia așteaptă să le consume, în ciuda faptului că această gamă nu dispune de niciun produs românesc. Niciun aliment nu e făcut în țara noastră.

Mai exact, ele sunt produse în fabrici de pe teritoriul unor țări europene, printre care se numără Irlanda, Polonia, Spania și Germania. Sunt puțin mai scumpe, dar pentru că nu apar mereu pe rafurile magazinelor clienții se înghesuie să le cumpere.

ADVERTISEMENT

Calitatea superioară este motivul principal pentru care românii obișnuiesc să cumpere produse din marca Deluxe de la Lidl. Reprezentații lanțului de magazine au încercat să obțină exclusivitatea asupra brandului în urmă cu câțiva ani.

În acest sens a fost depusă o cerere. De atunci au trecut ceva ani. În anul 2014 publicația Retail Week din Marea Britanie a premiat supermarketul pentru produsele comercializare sub brandul privat Deluxe, la categoria Marca proprie a anului.

ADVERTISEMENT

Deluxe de la Lidl, o gamă apreciată de clienți

Deluxe de la Lidl reprezintă o gamă foarte apreciată de clienții de pe mai multe piețe din Uniunea Europeană, inclusiv din România. Clienții de pe teritoriul țării noastre se bucură de aceste produse din plin atunci când apar în magazine.

Prin intermediul acestor alimente supermarketul are parte de un mare succes. Printre cele adorate de oameni se numără icrele, cafeaua Colombia Supremo, șunca de Praga, chorizo sau pate de pui cu vin Madeira.

ADVERTISEMENT

De asemenea, untul cu sare de mare de calitate superioară se poate găsi pe rafurile magazinelor Lidl în unele perioade din an. Din gama Deluxe mai fac parte fileul din piept de rață, ardeii iuți chili măcinați, Prosciutto Cotto, uleiul de măsline și scoicile Saint Jacques.

ADVERTISEMENT