Sport

Lionel Messi și Kylian Mbappe, avertizați de Galtier după un nou eșec pentru PSG: „Cupa Mondială s-a terminat!”

Lionel Messi și Kylian Mbappe au primit o atenționare clară din partea antrenorului Christophe Galtier după un nou eșec al lui PSG.
16.01.2023 | 13:52
Lionel Messi si Kylian Mbappe avertizati de Galtier dupa un nou esec pentru PSG Cupa Mondiala sa terminat
Galtier a tras un semnal de alarmă după un nou eșec pe banca lui PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Deși se află pe primul loc în Ligue 1, PSG și-a pierdut din luciditatea pe care a arătat-o în prima parte a sezonului. Christophe Galtier a transmis un mesaj clar după înfrângerile campioanei Franței cu Lens și Rennes. Principalii vizați de declarațiile antrenorului sunt Lionel Messi și Kylian Mbappe, protagoniștii Cupei Mondiale din Qatar.

Reacția lui Christophe Galtier după al doilea eșec pe banca lui PSG

PSG nu pierduse în sezonul actual până la meciul din prima zi a anului împotriva lui Lens. Principala urmăritoare a liderului din Ligue 1 s-a impus, scor 3-1 și i-a administrat prima înfrângere pe banca parizienilor lui Galtier.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci, PSG a cedat pe terenul lui Rennes, scor 0-1, deși pe gazon s-au aflat Lionel Messi, Neymar și în a doua repriză Mbappe. Gazdele au deschis scorul în minutul 65 prin Hamari Traore, iar tabela a rămas neschimbată până la final.

„Trebuie să ne găsim jocul înapoi. Știam că acesta va fi un joc dificil și a fost. Am avut mingea, dar nu am reușit să-i amenințăm. Rennes s-a apărat cu prea multă ușurință”, a fost explicația lui Christophe Galtier.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Kylian Mbappe, avertizați de Christophe Galtier: „Cupa Mondială s-a terminat”

Lionel Messi și Kylian Mbappe au evoluat pentru prima oară împreună la PSG după disputa dintre Argentina și Franța de la Cupa Mondială. Campionul mondial a fost titular în meciul cu Rennes, în timp ce golgheterul Cupei Mondiale a fost introdus în repriza a doua.

Christophe Galtier le-a transmis un mesaj clar jucătorilor de la PSG, iar cel mai probabil, principalii vizați au fost Messi și Mbappe, care au făcut spectacol în finala Cupei Mondiale încheiată, scor 4-3 în favoarea Argentinei. „Nu sunt îngrijorat, dar avem nevoie de un apel de trezire.

ADVERTISEMENT

Cupa Mondială s-a terminat. Timp de 8 săptămâni grupul a fost dispersat, cu jucători care au adoptat alte principii de joc. Trebuie să lucrăm colectiv pentru a ne găsi principiile cu mai multă verticalitate”, au fost cuvintele lui Galtier.

PSG, doar a doua înfrângere a sezonului

PSG a reușit să își păstreze seria invincibilă până în prima zi a noului an. Campioana Franței nu pierduse nicio partidă în actualul sezon, reușind să lege o serie de 23 de meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 19 victorii și patru rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Peste trei zile, PSG va disputa un meci amical în care întâlnește jucători veniți de la Al-Hilal și Al-Nassr, ultima, echipa care l-a transferat recent pe Cristiano Ronaldo. Starul lusitan va debuta în tricoul saudiților chiar în meciul împotriva francezilor.

Din lotul campioanei Franței nu vor lipsi Messi, Mbappe sau Neymar, care ar putea veni pe Arena Națională. Amicalul de lux va avea loc pe King Fahd International Stadium, arena pe care în urmă cu o zi Barcelona a câștigat Supercupa Spaniei în finala cu Real Madrid, scor 3-1.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,25 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT