Fotbal intern

Debut perfect pentru Ouzounidis la U Craiova! Calificare în duelul cu Botoșani: „Victoria ne ține de cald!”

11.02.2021 | 22:38
Debut perfect pentru Ouzounidis la U Craiova Calificare in duelul cu Botosani Victoria ne tine de cald
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a debutat pe banca tehnică a Craiovei în duelul din Cupa României cu FC Botoșani. Oltenii s-au impus cu 1-0, unicul gol al meciului fiind înscris de Alexandru Cicâldău din penalty în minutul 1 al confruntării.

Antrenorul grec a ținut să-și felicite jucătorii pentru efortul depus pe terenul plin de zăpadă de la Botoșani și este mulțumit de randamentul acestora pe toată durata partidei.

ADVERTISEMENT

Astfel, oltenii se califică mai departe în sferturile de finală ale Cupei României, competiție pe care vor încerca să o câștige, cum au reușit să facă în 2018, atunci când Craiova câștiga finala împotriva lui Hermannstadt, 2-0.

Primele declarații ale lui Marinos Ouzounidis după debutul din Botoșani – Craiova, 0-1

Marinos Ouzounidis s-a declarat fericit după debutul pe banca tehnică a Universității Craiova în meciul cu FC Botoșani din Cupa României, 1-0. După meciul de la Botoșani, pentru Craiova urmează partida cu din campionat cu Academica Clinceni, meci pe care FANATIK a anunțat în exclusivitate de ce nu se va juca la Clinceni:

ADVERTISEMENT

„Nu a fost un start ușor pentru mine, a fost frig, dar victoria ne ține de cald. Am făcut doar două antrenamente cu echipa. Important e să le dau încredere băieților, nu era cerută calitatea în acest tip de meci, ci de luptă, de dăruire, iar golul din primul minut ne-a ajutat mult.

Nu am câștigat încă nimic, doar am făcut un pas înainte, asta le-am spus și băieților. Echipele din România sunt ofensive și le place să joace repede, dar e prea devreme să-mi fac o idee”.

ADVERTISEMENT

„În cupă sunt multe surprize!”

Marinos Ouzounidis a continuat și a anunțat că elevii săi trebuie să fie foarte concentrați mai ales la meciurile din cupă, pentru că sunt șanse mari ca echipele din ligile secunde să se califice, dacă jucătorii nu sunt concentrați 100%.

„În cupă sunt multe surprize, dacă nu ești serios, dacă nu joci 100% concentrat nu ai nicio șansă nici cu echipe din liga a doua. Noi trebuie să luăm fiecare meci în serios. Poți să faci greșeli care să te coste, poți să ai ghinion, niciodată nu știi, așa că trebuie să fim pregătiți”, a mai spus Ouzounidis la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ultima echipă antrenată de Marinos Ouzounidis a fost APOEL Nicosia, iar în cariera sa, tehnicianul a mai pregătit echipe precum AEK Atena sau Panathinaikos.

  • 52 de ani este vârsta lui Marinos Ouzounidis

  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – U Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT