Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Debutul lui Rotariu la FCSB, analizat ironic. „Groaznic! Trebuia să dea 2 goluri”

Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost atent analizat de invitații lui Horia Ivanovici de la FANATIK SUPERLIGA.
23.10.2023 | 17:00
Debutul lui Rotariu la FCSB analizat ironic Groaznic Trebuia sa dea 2 goluri
Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost atent analizat de invitații lui Horia Ivanovici de la FANATIK SUPERLIGA.
ADVERTISEMENT

Cel mai nou transfer al lui Gigi Becali a evoluat în primele 45 de minute pentru “roș-albaștri”. În urma prestației din prima repriză cu FC Voluntari, scor 0-0, debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost analizat și de invitații lui Horia Ivanovici din studioul FANATIK SUPERLIGA.

Debutul lui Rotariu la FCSB, analizat ironic

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analiștii din studio au discutat despre debutul lui Dorin Rotariu la FCSB. Fotbalistul nu i-a impresionat pe Robert Niță, Vivi Răchită și Andrei Vochin, însă contextul nu a fost unul în favoarea noului transfer al lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: “Nu a făcut un meci rău. A avut câteva acțiuni. L-au citit jucătorii că driblează mult pe stângul. A avut acea pasă de geniu”.

Robert Niță: “Rotariu mi s-a părut modest. Dar, are circumstanțe. Face o săptămână antrenament cu echipa, e primul meci oficial. Vine după o perioadă de inactivitate, dar am întrebat acolo. Toată lumea vorbește la superlativ de el, la antrenamente zic”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: “Într-un context normal, un debut normal. Cu bune și cu mai puțin bune. În contextul FCSB, e groaznic. În 45 de minute trebuia să dai un gol, două, pasă de gol. Trebuia să arăți (n.r. mai mult). Nu contează că nu ai mai jucat din mai. Nu contează că ai 7-8 zile de pregătire”.

Concluzia lui Gigi Becali după primul meci al lui Rotariu

Într-un interviu acordat presei, Gigi Becali a spus ce crede după primul meci al lui Rotariu. Finanțatorul de la FCSB nu a fost impresionat suficient de noul transfer, însă îi va mai acorda o șansă acestuia în următorul duel cu Petrolul Ploiești. Totodată, Becali este susține că “roș-albaștri” au nevoie de un atacant.

ADVERTISEMENT

“A dat o pasă care trebuia să fie gol. Dacă ești atacant, nu dai în piciorul portarului. Când ești față în față cu portarul, dai tare să rupi plasa. Noi avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu să vedem dacă poate juca el acolo.

Vă spun ce fac eu, nu mă interesează ce mai zic alții. Până la urmă, Becali e pe primul loc și a fost un punct în câștig. Față de Craiova, că noi cu ei ne batem și cu CFR. Cu Rapid nu mai contează. 

ADVERTISEMENT

Trebuie, neapărat, să luăm un atacant de valoare. Am găsit ceva. L-am studiat și noi…nu prea. Trebuie să caute un atacant care să fie valoros. La meciul următor îl vedem pe Rotariu vârf. Dacă nu, trece în dreapta și Băluță vârf și gata. Asta e singura soluție până în iarnă când să luăm un vârf.”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiștii FANATIK, despre cel mai nou transfer de la FCSB

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB