Sport

Decizia FRF după incidentele de la Dinamo – UTA, atacată dur: ”Vreți să îi nenorociți! Mi se pare foarte mult”

Florin Prunea a atacat decizia Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal de a supenda stadionul lui Dinamo pentru patru etape.
27.03.2024 | 21:45
Decizia FRF dupa incidentele de la Dinamo  UTA atacata dur Vreti sa ii nenorociti Mi se pare foarte mult
Decizia FRF după incidentele de la Dinamo - UTA, atacată dur. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După incidentele de la înfruntarea Dinamo – UTA Arad, scor 1-0, din runda cu numărul 30 a SuperLigii, cele două echipe și-au pierdut dreptul de a avea suporteri în tribune la următoarele patru jocuri de pe teren propriu.

Florin Prunea, după suspendarea primită de Dinamo: ”Vreți să îi nenorociți”

Fanii celor două cluburi s-au bătut atât în afara stadionului, cât și pe gazonul arenei Arcul de Triumf, ceea ce a atras suspendări drastice.

ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal le-a interzis cluburilor Dinamo și UTA Arad să dispute următoarele patru partide jucate acasă cu spectatori în tribune. Totodată, ambele cluburile implicate au fost amendate cu câte 100.000 lei.

Florin Prunea, fostul jucător și conducător al „câinilor”, consideră că pedeapsa este una mult prea drastică și a evidențiat că decizia nu este un definitivă și poate să fie schimbată la recurs.

ADVERTISEMENT

”I-ați dat lui Dinamo patru etape cu porțile închise, vreți să nenorociți Dinamo! E o decizie care poate fi supusă apelului. Mi se pare foarte mult, hai să învățăm să organizăm partidele. 

E ceasul al 12-lea, să încetăm cu aceste lucruri. Până la urmă suporterii o să înțeleagă faptul că nu mai merge așa. Chiar nu suntem în spate să organizăm un meci pe teren propriu fără evenimente?

ADVERTISEMENT

De urgență se impune o întâlnire la federație, autorități, cluburi și suporteri. FRF și LPF împreuă să facă o întâlnire și să pună la punct totul, să înceteze”, a declarat Florin Prunea, la Orange Sport.

Ce meciuri va disputa Dinamo fără fani în tribune

“Câinii” vor dispută fără spectatori în tribune patru partide cruciale în lupta pentru menținerea în SuperLiga, împotriva unor formații superioare.

ADVERTISEMENT

Meciurile lui Dinamo fără spectatori:

  • Dinamo – Petrolul, etapa 2
  • Dinamo – Poli Iasi, etapa 4
  • Dinamo – Voluntari, etapa 7
  • Dinamo – UTA, etapa 9
ADVERTISEMENT
Tags: